2777
2789
عنوان

پسرا بیاید

52 بازدید | 0 پست

این داستان منه حوصله داشتید بخونید

فقط بگید چیمیشه که یکی باوجود اینکه اینهمه محبت میکنه اونم نه از سر عشق از رو دوستداشتن پاک و صرفا رفاقتی چرا باید اینقدر یه دخترو اذیت کنه

خیلی خوردم کرد الان 5 6 ماهه تمام شده با کلی دعوا و توهین ب خودمو خانوادم ولی هر لحظه یاد بدیهاش میفتم و میگم چقدر اشغال بود که با من که بهترین ادمی بودم که میتونتم واسش باشم اینجور کرد. منم بگذرم ...ولی خدایی که ازش بگذره خدای من نیست.

شما هم دعا کنید هم خدا به دل من ارامش بده و اون پست فطرتو فراموش کنم هم اون تاوان بدی هاشو به بدترین نحو بده الان که الانه کل زندگیش نابود شه تا اخر عمرش روی خوشیا نبینه و بفهمه که تاوان بدی هاش به منه نه چشم نظر و بدشانسی.

بی ناموسی و بی اعتمادی ضربه از نزدیکتریناش بی پولی ببینه

انشالله داغ دل مادرش بشه همون مادر و پدرش که بهم بی محلی کردند

با آرزوی بدترینها برای و.ع

من نفرین نمیکنم خیلی سعمو میکنم اما گاهی یادم میاد کاراش خیلی بهمم میریزه چندین ماهه زجه میزنم تا صبح خواب ندارم افسردگی شدید دارم خیلی التماسش کردم از طلا و داراییم گذشتم ولی نابودم کرد

من حتی تاوان دادنشم ب دردم نمیخوره و از دردی که بهم داد کم نمیکنه اما نمیخوام خدا اشک و روحمو نادیده بگیره نمیخوام اون ادم دراینده به خودش مغرور تر بشه و بگه دیدی حق با من بود؟

ولی میخوام اگر تاوانی قراره بده طولانی باشه و با جزئیات دقیق

من خییلی خیرخواهش بودم خیلی حتی نمیتونی تصورش بکنی ولی کسی که بهش بال و پر دادم خودش بالو پرمو چید

گاهی دلم میسوزه برا حس خیرخواهی و دوست داشتنی که بهش داشتم چون دیگه عمرا اون حس بیاد و اون عمرا چنین کسیو پیدا کنه که درحد من خوبشو بخواد

شاید من زمین خوردم و میگم اون برنده شد چون اون رها کرد و رفت. ..ولی در واقعیت اون بزرگترین چیزشو باخت ادمی مثل من وباخت و رفت سمت یمشت حسود و بدخواه دور و برش امیدوارم از همونا بخوره.

عاشقانه نبود!دوستی ساده و حمایتشگری یه طرفه از سمت من

حتی الان یادم اومد یبار سر هیچی بلند شد کتکم زد تو خیابون و من همون روز یه سکه بهش دادم