2777
2789
عنوان

همسایه بی ادب

503 بازدید | 52 پست

سلام خانوما اعصابم خیلی خرابه این مستاجر طبقه بالا اصلاااا بلد نیست رفتار کنه همیشه بدو بدو میکنن طوریکه سقف میخواد بیاد پایین چندبار تذکر دادم اصلا انگار که نه انگار،امروز بهشون گفتم لطفا رعایت کنید والا ما دیگه آسایش نداریم بعد این زن بیشعور با پدر معتادش اومده دم خونه صداشو برده بالا و پررو بازی درمیاره،جوابشو دادم اما الان منتظرم همسرم بیاد بهش بگم بره به حسابشون برسه والا با اینکه بهشونم حرف زدم اما دلم خنک نشده چون اومدن در خونه رو گرفتن اونا بدهکارم هستن😬

الان اعصابم خییلی خرابه

همسرتو بنظرم دیگه نفرست بره

ولش کن

اگه دیدی باز صدا اومد یا چیزی اون موقع جدی تر برخورد کنید

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما هم همسایه بالاییمون هر چند شب یکبار حدود ساعت یک و دو شب بدو بدو میکنند قشنگ سقف داره میاد پایین مشخصه بچه هم نیست چون بچه وزنش کمه اینجوری صدا نمیده یه بچه دارند فقط سه سالشه والا خجالت میکشم اصلا تذکر بدم فقط دارم خدا خدا میکنم از اینجا بریم

عزیزم دعوا نشه اتفاقی نیفته دردسر میشه خدا نکرده

آخه عزیزم اونا اومدن در خونه میدونستن من تنها خونم،کلی طلبکارم بودن از این ناراحتم اینقدر که اعصابمو خراب کردن خدا میدونه

وا چ حرفیه فرهنگ آپارتمان نشینی باید داشته باشن نمیشه مزاحم بقیه شد با سر و صداا هاا وقت و بی وقت و ...

خب خونشه یعنی حق نداره بدوه

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...

ما هم همسایه بالاییمون هر چند شب یکبار حدود ساعت یک و دو شب بدو بدو میکنند قشنگ سقف داره میاد پایین ...

باور کن من این چند ماهه که اینطوره اصلا تذکر ندادم،بعد از تذکر اولم چندین باره همچین میکنن باز دوباره هیچی نگفتم واقعا خودم از تذکر خجالت کشیدم،اما الان حالم خوب نبود مشغول استراحت بودم اینقدر سروصدا کردن که میگرنم بهش اضافه شده🥺

اینجا دیگه نمیشه گفت به تو چه به مردم چیکار دارید آسایش اینا رو گرفتند

خب چکار کنه بدبخت نمیشه ک روی دست راه بره دیگه طبقه بالا همینه پایینی باید تحمل کنه

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...