2777
2789
عنوان

عکس رنگی

49 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها برام دعا کنید خیلی ناراحتم که هنوز بچه دار نشدم رفتم عکس رنگی درد به این زیادی تحمل کردم اما هیچی دیگه قلبم خیلی شکسته برام دعا کنید از طعنه و شماتت خستم اینکه هیچی نمیشه بدتر از همه چی آزارم میده کاشکی یکی ی چیزی میگفت قلبم یک کم آروم بگیره چون دیگه نا ندارم

ان شاءالله به همین زودی خدا دلتو شاد کنه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته عکس رنگی گرفتی ؟جواب عکس چی بود؟و اگر ماه اول باردار نشدی بازم اختمالش بالا هست ماه بعد بار ...

تیرماه عکس رنگی دادم خیلی درد داشت توی جواب زده لوله ها باز هستش

خب خدارو شکر مشکلی نداشتی سعی کن آرامش داشته باشی استرس خیلی تاثیر داره روی بدن اصلا بهش فکر نکن

دست خودم نیست گلم مثلاً الان شنیدم یکی از فامیلامون زایمان کرده انقد تو دلم ناراحت شدم برا خودم که قلبم درد گرفت ناراحت شدم بخاطر عکس رنگی که انقد درد کشیدم اما بی فایده

[QUOTE=423922932]خب خدارو شکر مشکلی نداشتی سعی کن آرامش داشته باشی استرس خیلی تاثیر داره روی بدن اص ...

عزیزم

میدونم سخته ولی تا میتونی خودتو به کارهای دیگه مشغول کن یه هنر جدید یا به کار مورد علاقه ات یا رمان بخون پادکست کعوش بده تا از فکرش بیای بیرون وبدنت تو استرس نباشه