2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بله ولی من به سبک تبریز درست میکنم خودم یکم ساده تر برگ جلبک اینا نداریم نمیزارم ولی سس سویا خیلی دو ...

کاملشو بگین

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ قشنگی من،شبیه به کسی نبودنه♡ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆ ୨୧ ← just me←𐙚𐙚 Aura

کاملشو بگین

والا دستور تهیه ش تو نت هست ولی مواد لازم میگم باید پیازچه و سس سفید مایونز و پیاز داشته باشی و چاشنیش هم سیاه دانه هست اینا واجبه باید برنج ایرانی رو بزاری بپزه اگه نیم دانه هم باشه میشه یکم بیشتر بپزه شل باشه که بتونی کوفته بکنی ، تن ماهی رو میزاری میجوشه بعد میریزی یه کاسه سس مایونز و پیازچه خورد شده و پیاز خورد شده با یه قاشق سس سویا هم مخلوط میکنی میشه مواد وسط کوفته ، کوفته رو درست میکنی وسطشم از اون مواد یه قاشق میزاری روی هر کوفته هم چند تا دونه سیاه دونه میزاری ، یه بشقاب کوچیک هم میزاری کنار توش سس سویا میریزی وقتی میخای بخوری کوفته رو میزنی به اون سس سویا و نوش جان میکنی

⋆。° ̇⋆