2777
2789
عنوان

دخترای امروز

261 بازدید | 26 پست

۹۰درصدشون بی معرفتن بی وفا ان نامردن...والا نشد تو عمرم یکی باشه که قدر بدونه محبت رو همه وظیفه میدونستن جدی حس میکنم اصلا مال این زمونه نیستم ....

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نیازی نیست بگین پسراهم اینجورن قبول دارم اینم

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

حاجی بس کن

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
نیازی نیست بگین پسراهم اینجورن قبول دارم اینم

ببین آقا فقط از خانم خودت توقع داشته باش

همونجور که دخترا باید از شوهر خودشون توقع داشته باشن

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

چند نفرو مگه امتحان کردی؟

چند سال پیش دو نفر البته غیر حضوری ولی هر دو نامرد بودن . توقع نداشته باش یکی ک رفت کلا بمونی مجبوری بری دنبال یکی دیگه منطقیه بعد رفتن یکی تنها نمونی

ببین آقا فقط از خانم خودت توقع داشته باشهمونجور که دخترا باید از شوهر خودشون توقع داشته باشن

بابا سینگلم کدوم خانم😂

چند سال پیش دو نفر البته غیر حضوری ولی هر دو نامرد بودن . توقع نداشته باش یکی ک رفت کلا بمونی مجبوری ...

خب این که منطقیه اوکی

ولی خب آشنایی غیر حضوری کلا مضحکه

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.