2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دکتر مجیدی عمل کردم خداروشکر راضیم تنفس مشکلی ندارم خود بینی هم فرمش فرمی بود که میخواستم از اول

شما کی عمل کردید؟ چه فرمی میخواستید؟ فک کنم خیلی طبیعی کار میکنند یعنی دیگه بیش از حد طبیعی،آره؟

من دکتر مجیدی عمل کردم خداروشکر راضیم تنفس مشکلی ندارم خود بینی هم فرمش فرمی بود که میخواستم از اول

و اینکه توی کلینیک انجاممیدن یا بیمارستان؟ عمل راحتی داشتید؟

شما کی عمل کردید؟ چه فرمی میخواستید؟ فک کنم خیلی طبیعی کار میکنند یعنی دیگه بیش از حد طبیعی،آره؟

من حدودا یسال شد

نه خیلییی طبیعی طبیعی که بزرگ بمونه طبیعی که یه قوس ملایمی داره به صورتم میاد بینیم

من کلینیک عمل کردم

و اینکه توی کلینیک انجاممیدن یا بیمارستان؟ عمل راحتی داشتید؟

عملم که راحت بود اولش یکم کلافه بودم

ورم کردم کبود شدم هفته اول یکم کلا کلافه بودم ولی بعد یه هفته عالی شدم

درد نقاهت اینا نداره اصلا بخوای اذیت بشی

فقط حواسم بود رو به بالا بخوابم چون بغل نباید بخوابی و تغذیه از همه چی مهم تره

من حدودا یسال شد نه خیلییی طبیعی طبیعی که بزرگ بمونه طبیعی که یه قوس ملایمی داره به صورتم میاد بینیم ...

ممنون که جواب دادی عزیزم. فقط عکس بینی رو میتونین برام بفرستین یا خصوصی بفرستین؟ آیا غیر از دکتر مجیدی، با دکترهای دیگه هم مشاوره شدین و نظری دارین؟

من حدودا یسال شد نه خیلییی طبیعی طبیعی که بزرگ بمونه طبیعی که یه قوس ملایمی داره به صورتم میاد بینیم ...

کدوم کلینیک انجاممیدن? بیمارستان هم انجام میدن یا فقط کلینیک؟

من خودم با هیچکدوم از اینایی که گفتی تجربه ندارم که بخوام الکی نظر بدم 😅 ولی خودم پیش دکتر حسین مرادیان تو شیراز عمل کردم و از انتخابم راضیم. من قبلش حدود ۳،۴ ماه واقعاً تحقیق کردم و چندتا دکتر رو بررسی کردم، چون برام هم فرم بینی مهم بود هم اینکه تنفسم بعد عمل اذیت نشه. آخرش مرادیان رو انتخاب کردم و برای من هم پیزو انجام شد هم تامپون نذاشتن. الانم از فرم و تنفسم راضیم 🤍

ممنون که جواب دادی عزیزم. فقط عکس بینی رو میتونین برام بفرستین یا خصوصی بفرستین؟ آیا غیر از دکتر مجی ...

عزیزم دعوت دوستی دادم قبول کنی برات میفرستم

رفتم چندجایی ولی مشاوره که شدم توضیحات دکتر برام کامل تر بود نمونه هم دیدم دیگه نرفتم جایی دیگه