2777
2789
عنوان

دیروز تو مترو

194 بازدید | 25 پست

دیروز تو مترو بودم.. یه دختر و پسر اومدن فک کنم عقد یا نامزد بودن..

سر راه وایستاده بودن اصن نمیشد کسی رد شه.. همو بغل کرده بودن و رفته بودن تو حلق هم.. پسره دختر و میبوسید و... همه هم ب این دوتا خیره شده بودن

تو مترو خدایی جای اینکارا نیس هر وقت یادش میوفتم خیلی چندشم میشه 😑😑

چند وقته یه جوری شدم که هم تنهایی اذیتم میکنه هم حضور آدما...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی فرهنگای چندش

هرکس هم دفاع کنه خودشم از اون قومِ

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

خب بنده خداها رعایت نداشتن ابجی شاید پسره یکهوی هیجانی شده و نتونسته کنترل کنه احساس خودش که جای عمومی هست نباید هست برای ابراز اینجور احساس هاشون

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه