2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

127 بازدید | 12 پست

جدیدا شوهرم عجیب رفتار میکنه و خب هرموقع از سر کار میام میگه بیا جوراباتو من بشورم اولش خیلی عادی بود گفتم حتما تصمیم گرفته کمکم کنه ولی دیدم خیلی عجیب تر شد وقتی بهش میگفتم لباسامو بشور میگه مگه من نوچتم اما هرموقع بهش میگم جورابامو لباس زیرامو بشور میگه چشم بنظرتون عادیه؟

چ ربطی به خیانت داره؟روم ب دیوار بیشتر شبیه فتیشه😐😐

الان ک کاربریت و دیدم خودتم مردی

واقعا خاک دو عالم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تخ بیشورن ذهن مریضت رو چجوری این چرت و پرتا رو جور کردی تاپیک زدی ریدم تو ذهن خلاقت

خانم گل من اصلا تازه فهمیدم جایی به نام نی نی سایت وجود داره توی تبلیغای گوگل دیدم زده بود جای خوبی برای مشاوره گرفتن از ادماس منم اومدم گفتم مگه کار بدیه؟؟

خانم گل من اصلا تازه فهمیدم جایی به نام نی نی سایت وجود داره توی تبلیغای گوگل دیدم زده بود جای خوبی ...

ببخشید فکر کردم مردی اومدی مسخره بازی در بیاری معذرت میخوام ولی بازم حرفتو باور نکردم 🤣🤣

ببخشید فکر کردم مردی اومدی مسخره بازی در بیاری معذرت میخوام ولی بازم حرفتو باور نکردم 🤣🤣

چی بگم گلم هرکسی ی دیدگاهی داره بلخره ادما ی مشکلاتی دارن که برای بعضی از افراد جامعه قابل درک نیست🌹❤