2777
2789
عنوان

کار بدی کردم❓

101 بازدید | 4 پست

یه خانم توی باشگاه هست که حدودا چهل سالشه و با دخترش میاد باشگاه

و خب خیلیییی در استفاده از وسایل در محیط عمومی خودش هم بی فرهنگه. مثلا برای حرکات خیلی عادی، به جای زیر انداز یک پتوی یک نفره کامل پهن میکنه یا وسایل و خالی نمیکنه و این چیزا

بچه ش هم به شدت تخس و لوسه و مادره اصلاااا حواسش به بچه نیست

در این حد که بچه پابرهنه میره توی دستشویی و بعد با پای خیس میاد بیرون و روی تمااااام وسایل وایمیسته

یا مثلاً یه سبد تقریباً بزرگ اسباب بازی میاره و پهن میکنه وسط باشگاه

الان ادامه ش رو میذارم

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سریه که دخترش بی اجازه وسایلمون رو بر میداره.

امروز اول قمقمه م رو با قمقمه ی یه عالم آدم دیگه برداشت و گذاشت روی تردمیل و نشست وسط تردمیل با اسباب بازیاش بازی کرد

من خیلی بدم میاد کسی که خوشم نمیاد به وسیله هام دست بزنه. رفتم قمقمه م رو برداشتم. گفت بده و گفتم نباید به وسایل بقیه دست بزنی

بعد چند دقیق دیدم موبایلم رو برداشته. واقعا از عصبانیت تپش قلب گرفتم و منتظر موندم چون مامانش داره میره پیشش بهش بگه بذاره سر جاش موبایل رو

ولی مامانش هم هیچی بهش نگفت!

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

دیگه خودم رفتم و آروم سرش داد زدم مگه این مال مامانته که برداشتی؟ نمیدونی نباید به وسایل بقیه دست بزنی؟

بعد هم به مامانش گفتم به بچه ت یاد بده تو مخیط عمومی به وسایل بقیه دست نزنه. گفت بار اولشه. گفتم نه اتفاقاً چون هر جلسه دست میزنه گفتم که حواستون بهش باشه

تحملم تموم شده بود. ولی خب میگم نکنه تنها راهش برای باشگاه اومدن اینه که با بچه ش بیاد و حرفم باعث شه نیاد دیگه. درسته ازش بدم میاد ولی نمیخوام باعث شم چون بچه داره نتونه بیاد باشگاه

بقیه بچه هاشون رو اینجوری میبرن باشگاه؟ من یکی دو نفر دیگه رو دیده بودم فقط که با بچه بیان. همه شون خیلیییی بچه هاشون آرومن.

این بچه یه دفعه وسط حرکت میاد میرنه تت یا وسایل تمرینت رو برمیداره میره!