2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 82 پست
سلام عزیزم، ممنونم خوبم، تو خوبی؟ باشه عزیزم، خوشحال میشم

سلام خیلی ممنونم از شما .

راستش من دیروز حالم بد بود و باهاش درد و دل کردم یعنی چیزی که مامانم حواسش نبود ولی این اوکی بود به گوش دادنش

بعد براش نوشتم که اذیت نمیشی یا وقتت نمیگیرم ؟ و اونم خیلی جدی شد

و اینا رو نوشت

نه سرکار خانم به هیچ عنوان
عرض کردم من از گفتگو با شما لذت میبرم. و گفتم هر زمان که دوست داشتید و منو لایق دونستید هر حرفی از رندوم ترین موضوعات تا ناراحتی ها رو مشتاقانه و بدون قضاوت میشنوم.
و متشکرم ازت که ملاحظه منو میکنی. نشان از بزرگواری شما داره

بعدش دوباره خودش نوشت

جات خالی و حالا یه چیزی تو مایه های شوخی نوشت ...

الان جوابش چی بدم ؟

چرا یهو اینقدر جدی نوشت ؟

و اینکه من واقعا حس میکنم این خیلی خوب و باملاحظست

نظر شما چیه و ممنون میشم راهنمایی کنی🙏💛

.......

سلام خیلی ممنونم از شما .راستش من دیروز حالم بد بود و باهاش درد و دل کردم یعنی چیزی که مامانم حواسش ...

خیلی خیلی معذرت میخوام عزیزم، خیلی گرفتار بودم الآن پیامتو دیدم

عزیزم چند وقته باهم در ارتباطین؟ کلا چه جور آدمیه؟ همیشه با همه رسمیه؟ و اینکه خودت باهاش راحت صحبت میکنی یا رسمی؟

باید جواب اینارو بدونم که بتونم نظر بدم عزیزم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی خیلی معذرت میخوام عزیزم، خیلی گرفتار بودم الآن پیامتو دیدمعزیزم چند وقته باهم در ارتباطین؟ کلا ...

نه خواهش میکنم . من معذرت میخوام

3 ماه

خیلی خوب

خوش اخلاقه با منم خییییلی خوبه

درک میکنه و میگه جوری که باهات راحتم و چیزایی که بهت گفتم ممکنه با بقیه چند سال طول بکشه ...

با بقیه رسمیه به جز دوستاش ولی با منم اوکیه

من باهاش راحت صحبت میکنم و اونم همینطور

ولی وقتی اون سوال رو کردم خیلی جدی شد و اون متنو نوشت .

این الان یا ادم خیلی قابل اعتماد و خوبیه که حالا جدی شدنش پای این بزاریم که میخواسته دیگه من خودم رو براش مزاحم نبینم ؟

یا هم اینکه فیلمشه ؟

ولی واقعا خوبه .

میشه نظر شما رو بدونم

.......

نه خواهش میکنم . من معذرت میخوام3 ماهخیلی خوبخوش اخلاقه با منم خییییلی خوبهدرک میکنه و میگه جوری که ...

عزیزم تصور من اینه که خواسته خودشو ناراحت نشون بده که شما خودتو مزاحم دونستی، خواسته جدی تر باشه که حس مزاحم بودن ازت دور بشه

ولی در کل شناخت بیشتری لازمه، سه ماه کمه عزیزم