2777
2789
عنوان

توروخدا کمک

236 بازدید | 32 پست

اینا پیامهای خواهرزاده هفده سالمه دختر کاملا ارومی بود اینارو تو گوشیش دیدم با یک مرد مشاور چت میکرد باورم نمیشه من اصلا متوجه اینا نشده بودم

من میروم و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی قایم نمی کنم. کاربری دست دونفره ، من و خواهرزادم

رم از کودکی منو مادرم اذیت روحی میکرد یعنی کارایی میکرد تا حد مرگ روح و روان مون داغون بشه و تازگی متوجه شدیم بیماری روانی خودشیفتگی داره و خب علائمش رو خودتون میدونید به دیگران اهمیت میده . ما وضعیت مالی مون خوبه . اما هیچ وقت برای من خرج نمیکنه من اصلا منظورم لباس و اینا نیست هیچ وقت نگفتم برام چنین مدرکی بکنه من نیاز به کتاب کنکور دارم حتی غذای مناسب فراهم نمیکنه مادرم باید برنج اینا رو بخره ، مادرم مخفیانه برام کتاب کنکور خریده درحالیکه برای خانواده خودش میلیونی هزینه میکنه هزینه های غیر ضروری و مدام به ما میگه اولویتش ما نیستیم میاد میگه من الان برای برادرزاده فلان چیز میخرم کباب اینا و از ما متنفره . ما هم توسط پدرم هم توسط خانواده ش خصوصا عموم تحت فشار روحی هستیم . من نیاز های اولیه رو مادرم برام تامین میکنه مثل غذا ، مدرسه ... و خانواده پدرم مدام میخوان من کنکور ندم خیلی حالم بده چون حتی نیمیذاره من با فامیل مادری صحبت کنم وسط جمع دعوا فحش کاری میکنه توهین ، و حتی عموم هم همین رفتار و با زنش داره و تهدید میکرد میکشتش . من هیچ مدرکی برای اثبات ندارم و جون پدرم حاوی دیگران بسیار درست رفتار میکنه هیچ کسی حرف های منو مادرم باور نخواهد کرد. مسئله بعدی حس امنیت که هیچ وقت تو عمرم نداشتم همیشه می ترس و استرس از چهار سالگی تا همین حالا . وقتی عمو هام منو بغل میکنن به زور ، بهم دست میزنن به عنوان یک دختر این رو حس میکنید که وقتی کسی بهتون دست بزنه قصدش چیه، من فوق العاده اون لحظه احساس اضطراب شدید میکنم اونا خودشون متاهل و پدر هستن در حدی من حالم

من میروم و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی قایم نمی کنم. کاربری دست دونفره ، من و خواهرزادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله ادامه داره. خواستم بگم من شروع کردم گریه و بلند تو مهمونی گفتم و همه علیه من داد بیداد کردن و رفتار غیر انسانی داشتن . مادرم هم داره دیوونه میشه چون از اول ازدواج بابام اذیت روحی میکرده ، خواستم بپرسم برای طلاق باید چیکار کنیم مامانم کسی به جز من نداره کمکش کنه منم خودم حالم وحشتناک بده ، میخوایم حق مامانم بگیرم ولی دعوا نشه چون سال کنکور برام مهمه ، ماشین مون پول مامانم بود به نام بابام و بابام میخواد بکنه به نام برادرش و میخواد اون پولی که داریم بده به اون یکی برادرش خودش گفت تا مارو دق بده قبلا هم چهل میلیون داد به خواهراش اونا پنج تا حقوق دارن مجرد هستن ، قبلا یکی از ماشین هاشو داده به اونا الان تو پارکینگ شون به نام یکیشون زد ، اونا خودشون ماشین خوب دارن ، الان طلاق بگیریم میترسم اموال بهمون نده ، من هرگز نمیخوام ببینمش هیچ وقت نمی بخشمشون ، چجوری باید برای طلاق توافقی اقدام کنیم ؟ پدرم مشکل روانی خودشیفتگی یا نارسیس داره ولی تشخیصش سخته جلوی دیگران بی نقص رفتار میکنه کسی شک نمیکنه ، توهم داره که من و مامانم از عمد اذیتش میکنیم تا یک ثانیه در رو دیر باز کنیم شروع میکنه دعوا ، توهم داره و خواهرش سابقه خودکشی داشته ، برادرش زنشو تهدید به قتل با چاقو کرده ما عملا هیچ مدرکی نداریم تحت خشونت و اسیب روحی هستیم

وایی بگردم عزیزم میشه بیشتر باهاش حرف بزنی و هواشو داشته باشی

همیشه دختر شاد و ارومی بود این حرفهاش اصلا نمیفهمم قبلا دوره کوتاهی افسردگی داشت نکنه بخاطر همین بوده ؟ خدایا چیکار کنم خواهر طفلکم چجوری طلاق بدم ؟

همیشه دختر شاد و ارومی بود این حرفهاش اصلا نمیفهمم قبلا دوره کوتاهی افسردگی داشت نکنه بخاطر همین بود ...

عزیزم خیلی سختی کشیده همیشه کسایی که سعی میکنن خودشونو شاد نشون بدن روح سختی کشیده ای دارن

اگه میتونی حامی باشی با خواهرت صحبت کن

چه زجری میکشه این بچه. اگر رابطه ات باهاش خوبه یه روز دو نفری برید بیرون صحبت کنید و این ملاقات ها ر ...

بخدا به من هیچی نمیگه زنگ زدم الان قطع کرد به فکر ابرو پدر مادرشه بخدا اینقدر قلبم گرفت من اصلا نیمدوستم این دختر چی میکشه