2777
2789
عنوان

خانوما....

95 بازدید | 10 پست

سلام

خانوما ن یه کانال آموزش خیاطی توی ت،ل،گ،ر،ام ساختم که نکات جالب خیاطی،فانتزی عای خیاطی و... توش میذارم.از دیروز هم شروع کردم به آموزش دوره نازکدوزی و قصد دارم آموزش صفر تا صد دوره نازکدوزی به روش متریک روتوش بذارم.

خوشحال میشم که توی کانال عضو شید و از آموزشها استفاده کنید و منم انگیزه ام واسه یاد دادن بیشتر میشه.

khayatbashi97@

خیاط باشی

آموزش خیاطی از پایه تا حرفه ای

آدرس کانال:

https://t.me/joinchat/AAAAAFMLLa9ghio1tojEGQ

https://t.me/khayatbashi97

همه چیو یاد میدی من عاشق خیاطی ام شرایط کلاس رفتن ندارم دوسدارم مانتو بدوزم الگو کشیدن بلد نیستم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

khayatbashi97@ اینو تو قسمت جستجوی تلگرامت کپی کن کانال رو نشون میده.بعد برو تو کانال و عضو شو

ممنون عزیزم الگو کشیدنو یاد بگیرم یعنی میشه 😁

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
الگو رو که بتونی بکشی یعنی نصف بیشتر راه رو رفتی 

تو کانال الگو دامن گذاشتی یاد گرفتم تقریبا میتونم بکشم 😘 الگو دامن معمولی بذار  یاد بگیرم واس مامانم بدوزم 😘ممنون عزیز دستت درد نکنه 

الگو رو که بتونی بکشی یعنی نصف بیشتر راه رو رفتی 

حذف نکنی کانالو عزیز دارم یاد میگیرم خیلی خوشحالم 

یکم تندتر پست بذار زودتر یاد بگیرم شرمنده 😘😘😘