2777
2789

اره فکر کن اون دنیا با یکی مثل نتانیاهو همسایه باشی چون خداوند همه رو میبخشه. حالا این وسط هر چی آدمم کشته فدای سرش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حق الناس که ربطی به خدا نداره. شاکی خصوصی داری. حتما هم نباید بزرگترین گناها باشه حتی یک دروغ و تهمت زبانی پشت کسی میشه حق الناس. تا رضایت نده نمیگذره خدا. هر کاری بکنی که سنگ رو سنگ بند نمیشه.

کاربری واگذار شد

بله درسته خدا بارها تو قرآن کریم فرموده که من مهربان و آموزندهم و اگه توبه کنی و به سوی من بازگردی می بخشمت

ولی این به آن معنا نیست که هر کار و گناهیو بخوای انجام بدی و بعد بگی خدا بزرگه و میبخشه

باید توبه کنی و توبه ت واقعی و از ته دل باشه و دیگه هیچوقت سراغ اون کار نری

عه سلام خوبییی

سلاممم مرسی💖

شما خوبی؟

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫 اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارندبعد از آنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست در ذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند زیر سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 🦋 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦁

سلاممم مرسی💖شما خوبی؟

قربونت سیسی😁😍

فقط 39 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

یه گروهی زمان امام صادق ع بودن بهشون میگفتن غالیان ،دقیقا همین اعتقاد رو داشتن و امام خیلی با این گروه مخالف بودن و کلی حدیث بر خلاف عقاید باطلشون دارن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

آخی🫠چه دختر کیوتیه واقعا🫠

طرز فکر کودکانشو دوست دارم😅😅😅

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!