2777
2789
عنوان

درد دارم😭😭😭😭

94 بازدید | 9 پست

امروز رفتم عصب کشی دندان هام خیلی کار داشت خداشاهده ۵ متر سوزن کرد تو دندونام سوزنع رو که دراورد چشمم خورد بهش نزدیک بود غش کنم حالا این هیچی😂😂😭😭الان دندونام درد میکنه چیکارش کنم میترسم دندونی که عصب کشی شده توسط دندون پایین ضربه بخوره بشکنه چیکارش کنم

علاقه مند به هنر و موسیقی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تا کی وقتی حرف میزنم پایینی میخوره به بالاییه ترمیم شده همش احساس میکنم شکسته بشکنه بدبخت میشم واییی ...

نه بابا با حرف زدن و برخورد با دندون پایینی، اون نمیشکنه که😐🤦🏻♀️😂 اولین باره عصب کشی میکنی؟!

اگه قرار باشه اونجوری باشه ک کلا اصن هیچ دندونی قابل درست شدن نیس دیگه چون بلافاصله با حرف زدن و خوردن باید بشکنه😐😂😂🤦🏻♀️

بهم گفت تا فردا چیز سفت و چسبی نخور ولی من اومدم دل به دریا زدم فلافل خوردم

تا ۲ ساعت بعد عصب کشی چیزی نباید بخوری.. اینی هم که گفته تا فردا چیز سفت نخور بخاطر تاثیر و ماندگاری بیشترشه ک تازه دندون درست شده.. فعلا تا فردا رعایت کن خب

بعضی وقتام چون کار دندون ادامه داره اونجوری میگن ک آسیب وارد نشه تا جلسه بعد