2777
2789
عنوان

نی نی

55 بازدید | 7 پست

خانماشماتوچه سنی شروع کردین که یادش بدین دیش روتودستشویی بکنه،دخترم هشت ماهشه بعضیامیگن بایدازچهارچنج ماهگی میزاشتی سرپاتاشرطی بشه یادبگیره،ولی من تنبلیم اومدهی ببرمش هرساعت😂حالاب نظرشماازکی بایدشروع کنم یاصبرکنم نی نی حرف زدن یادبگیره تابگه چجوریه

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...

چهار پنج ماهگی دیگه خیلی زووووده

الانم زوده از یک سالگی یا یک سال و خورده اونم نه جوری که سمج باشی بستگی به بچت داره

بچه استرس میگیره شب ادرای میاره ها

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چهار پنج ماهگی دیگه خیلی زووووده الانم زوده از یک سالگی یا یک سال و خورده اونم نه جوری که سمج باشی ...

اهاخوبه پس گفتم ببینم همه همینحورن یافقط من،اخه زنای فامیل ازوقتی بچه بتونه گردن بگیره وپشتش کمی محکم بشه که فشارنیادبچه هاروسرپامیزارن،هریک ساعت دیگه بچه شرطی میشه ودیش روتودستشویی میکنه،ولی من موافق نبودم،بااین کار،تنبلم نیستما😂

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...
اهاخوبه پس گفتم ببینم همه همینحورن یافقط من،اخه زنای فامیل ازوقتی بچه بتونه گردن بگیره وپشتش کمی محک ...

اصلا درست نیست بچه رو زجر میدن

الان اصلا پزشک توصیه نمیکنه بچه رو استرسی کرد

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...