2777
2789
واقعیتش نمیدونم چرا اینطوریه ؟ میگه درخواست اگه از سمت من باشه یعنی توهین شده بهم 😂چند روز پیش ایشو ...

چرا اسکیرین شات فرستادم؟ خوبه پیاما تو تاپیکت هستند چون به همه گفتی من بهت درخواست دادم اگه دروغ نمیگفتی من اسکیرین شات نمبدادم من هیچ وقت نمیخواستم بگم درخواست دادی

من لغو زدم

ولی بازم دروغ گفتی گفتی که تو لغو دوستی زدی

من نگفتم منظوری داشتی ولی من درخواست نداده رو گفتی درخواست دادم

چرا تمومش نمیکنی ؟

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹 سپاس خدایی که همیشه کنارمه. یاشاسین دکتر پزشکیان🤞🏼B💍m. هیچوقت مامانمو نمیبخشم :/مامانا همشون فرشته نیستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اسکیرین شات فرستادم خوبه پیاما تو تاپیکت هستند چون به همه گفتی من بهت درخواست دادم اگه دروغ نمیگ ...

@درستمیشه

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹 سپاس خدایی که همیشه کنارمه. یاشاسین دکتر پزشکیان🤞🏼B💍m. هیچوقت مامانمو نمیبخشم :/مامانا همشون فرشته نیستند

چرا اسکیرین شات فرستادم؟ خوبه پیاما تو تاپیکت هستند چون به همه گفتی من بهت درخواست دادم اگه دروغ نمی ...

حالا چه فرقی میکنه

شما یا اون درخواست داده باشی

بیخیال

واقعا مسأله ی مهمی نیست بخوای بابتش انرژیتو بذاری

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

حالا چه فرقی میکنهشما یا اون درخواست داده باشیبیخیالواقعا مسأله ی مهمی نیست بخوای بابتش انرژیتو بذار ...

مسئله دروغ گفتنشه

شایدم اون لحظه اشتباه کرده یا هرچی ولی مقصر من نیستم و نمیدونم چرا نمیخواد قبول کنه و تمومش کنه

ی پسر بهت درخواست بده بعد تو چیزی نگی ولی اون تو تاپیکش بگه تو درخواست دادی و اون لغو دوستی زد

از خودت دفاع نمیکنی؟ شات نمیفرستی ؟

مسئله دروغ گفتنشه شایدم اون لحظه اشتباه کرده یا هرچی ولی مقصر من نیستم و نمیدونم چرا نمیخواد قبول کن ...

تموم شده رفته

بیخیال بهش فکر نکن

پیش میاد آدم یوقتایی نتونه جلو بقیه حرفاشو بزنه

و پی وی میپرسه

پس چیز عجیبی نبوده

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

تموم شده رفتهبیخیال بهش فکر نکنپیش میاد آدم یوقتایی نتونه جلو بقیه حرفاشو بزنه و پی وی میپرسهپس چیز ...

میفهمی چی میگم ؟ میگم من نمیخواستم چیزی بگم اون گفت که من درخواست دادم و گفت خودش لغو زد کاملا برعکس گفت

دفاع نکنم از خودم ؟

قطعا اگه تو هم بودی اسکیرین میفرستادی

قسم میخورم اگه دروغ نمیگفت من چیزی نمیگفتم

میفهمی چی میگم ؟ میگم من نمیخواستم چیزی بگم اون گفت که من درخواست دادم و گفت خودش لغو زد کاملا برعکس ...

دفاع کن خواهرم دفاع کن

ایشون هرچی میگه درسته

منم ((فقط))بابت لحن تندم متاسفم

و درباره اسم اون بازیگر هم حتی اگه باز اتفاقی بیفته به کسی نمیگم 🙂🤝

واقعا خودمم نمیدونم چی به چیه

یه لحظه خندم گرفت🌚