2777
2789
نمیدونم ولی یک عکس دیگه ازش بزارهلیا نیست ؟یا عایشه با شبنم

همون عکس رو میزارم چون قبلا گذاشتم دیگه یکی دیگه بزارم هی نمیشه که ..........

فقط تابلو نکنی تو تاپیکم اگه فهمیدی بیا خصوصی یا همینجا صحبت کنیم

همون عکس رو میزارم چون قبلا گذاشتم دیگه یکی دیگه بزارم هی نمیشه که .......... فقط تابلو نکنی تو تاپی ...

من نمیتونم بهت درخواست بدم اینجا خیلی بده که یک خانم به آقا درخواست بده

ولی میتونم کمکت کنم دوباره رابطتون ترمیم بشه ؟

از همون تاپیک تا الان اسمشو گفتم یا نه ؟ خوب فکر کن

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹 سپاس خدایی که همیشه کنارمه. یاشاسین دکتر پزشکیان🤞🏼B💍m. هیچوقت مامانمو نمیبخشم :/مامانا همشون فرشته نیستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقای میرزازاده بهش بگو دیگ چرا اتقد اذیتش میکنی

دمت گرم تو چقدر خوبی

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹 سپاس خدایی که همیشه کنارمه. یاشاسین دکتر پزشکیان🤞🏼B💍m. هیچوقت مامانمو نمیبخشم :/مامانا همشون فرشته نیستند

وای عالی بود 😂

پوکیدم تا آخر پیش برن آبروی همه شون رفته 🤣🤣🤣

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

خودم بهت درخواست میدم بعد هم لغو میزنم

یجوری تو تاپیکای شما سر درخواست دادن بحثه

هر کی ندونه انگار خبریه و انگار میخواین برین خواستگاری😐

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

من بی تقصیرم 😐

آخه خیلی هر دو سختش کردین

مگه پی وی همو میخورین که انقد تو تاپیک سر یه درخواست دادن حالا از طرف هر کی که بود بحث میشه

خیلیا نمیخوان پابلیک در مورد خودشون چیزی بگن پی وی میگن

چیز عجیبی نیس

آخه خیلی هر دو سختش کردینمگه پی وی همو میخورین که انقد تو تاپیک سر یه درخواست دادن حالا از طرف هر کی ...

واقعیتش نمیدونم چرا اینطوریه ؟ میگه درخواست اگه از سمت من باشه یعنی توهین شده بهم 😂

چند روز پیش ایشون از بابت کنجکاوی درباره ی اسم یه بازیگر بحث میکردن با من

و منم دیدم کنجکاوه گفتم اینجا نمیشه تو خصوصی میگم

و بعد من درخواست داده بودم

حالا همون رو اسکرین شات گرفته بود و من خبر نداشتم

یک جایی گفتم من اینجا به کسی درخواست نمیدم سریعا اون عکس رو نشان داد به معنی این که من از اونام که بهمه درخواست میدم

کارش زشت بود ولی خب منم چیزی نگفتم قبول کردم من درخواست دادم

حتی دو بار عذر خواهی کردم ولی خب کم سن و سال هست چه میشه کرد

واقعیتش نمیدونم چرا اینطوریه ؟ میگه درخواست اگه از سمت من باشه یعنی توهین شده بهم 😂چند روز پیش ایشو ...

اگه اینطوره واقعا عجیبه این مدل رفتار:/

cdn.imgurl.ir/uploads/s270180_sltn.ogg

سلطان قلبم تو هستی

بعد از اعلام نتایج کنکور به زندگیم برای همیشه پایان میدم هیچ گوهی نمیشمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممنممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممنمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم