2777
2789

خانم بازیگر عاطفه نوری نیست ؟

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹 سپاس خدایی که همیشه کنارمه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن .. هنوز داری بهش فکر میکنی؟ راستی اون عکس که دادم بودم رو هنوز داری؟ اگه داری یه نشانه بگم

آره من بخوام کاریو انجام بدم انجام میدم گفتم پیدا میکنم البته اگه ناراحتت میکنه ادامه ندم

نه تاپیک حذف شد دیگه نتونستم عکسو ببینم

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹 سپاس خدایی که همیشه کنارمه.

آره من بخوام کاریو انجام بدم انجام میدم گفتم پیدا میکنم البته اگه ناراحتت میکنه ادامه ندم نه تاپیک ح ...

اگه عکس رو داشتی شاید به سرچ گوگل میدادی اصلا برات عکسشو میاورد برات

از تمام اون اسامی که گفتی معروف تره

⋆。° ̇⋆

اگه عکس رو داشتی شاید به سرچ گوگل میدادی اصلا برات عکسشو میاورد برات از تمام اون اسامی که گفتی معروف ...

به خدا داری اسکلم میکنی درسته اهل فیلم و سریال نیستم ولی نه در این حد😔 چه معروفیه که اسمشو نه گوگل میدونه نه هوش مصنوعی با ویژگی های که گفتی بهش دادم

به خدا داری اسکلم میکنی درسته اهل فیلم و سریال نیستم ولی نه در این حد😔 چه معروفیه که اسمشو نه گوگل ...

نمیدونم شاید اشتباه به عرض هوش مصنوعی میرسونی عکسو میخای بدم بده به هوش مصنوعی شاید شناخت

⋆。° ̇⋆

نمیدونم شاید اشتباه به عرض هوش مصنوعی میرسونی عکسو میخای بدم بده به هوش مصنوعی شاید شناخت

نه نمبخوام شاید اون خانم راضی نباشه

دهه هفتادی

ی فیلم بازی کرد ترکوند

ترکیه است

چشم مشکی

مو خرمایی

دیگه یادم نیست چی گفتی

من تمام بازیگرای با این ویژگی و بهت تو همون تاپیک گفتم مطمعینم اسمشو گفتم گفتی نه

نه نمبخوام شاید اون خانم راضی نباشه دهه هفتادیی فیلم بازی کرد ترکوندترکیه است چشم مشکی مو خرمایی دیگ ...

اون خانم ازش عکس زیاد هست نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد

⋆。° ̇⋆

اون خانم ازش عکس زیاد هست نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد

جواب بقیه سوالامو بده

سوالت چی بود سوال نپرسیدی ازم؟؟

دارم میگم بازیگر دهه هفتادی با این شرایط که گفتم دیگه نیست

فیلم ترکی بازی کرده ؟

فیلم ایرانیش که بازی کرده چه سالی بوده ؟

دارم میگم بازیگر دهه هفتادی با این شرایط که گفتم دیگه نیست فیلم ترکی بازی کرده ؟فیلم ایرانیش که بازی ...

اکثرا فیلماش ترکیه ای هست چند فیلم ایرانی بازی کرده

دهه هفتاد هست اوایل هفتاد سال ۱۳۷۲

⋆。° ̇⋆

اکثرا فیلماش ترکیه ای هست چند فیلم ایرانی بازی کرده دهه هفتاد هست اوایل هفتاد سال ۱۳۷۲

الناز ملک ؟

نسرین جواد زاده رو میشناسم تو فیلم هنوز هفده سالشه ولی اصلا شباهتی به اینایی که میگی نداره