2777
2789
ماشاالله خوب ورجه ورجه میکنه من یه بار اومدم ورزش کنم بشین پاشو رفتم تمام استخون هام صدا میداد

😂

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

وقتی بعده طلاق هی میخوای طرفتو با اهنگات بچزنونی یعنی بازم درگیرشی

معلومه در گیرشه..دوتا بچه ازش داره...اون مردک بهش خیانت کرد وگرنه ایشون به زندگیش چسبیده بود

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بگو😂

پیکه که خیانتکار آشغال بود در اون بحثی نیست اما اینکه بگن شکیرا نمونه زن وفادار و پاک و اینا نه قبول ندارم

توی موزیک ویدئو هاش لباس های پاره پوره و باز میپوشید که شبیه بیکینی لب ساحله ۹۰ درصد حرکات رقص اش هم یه ربطی به باسن داشت😂 در زمان متاهل بودنش هم با خواننده های مرد آهنگهای عاشقانه خوند همون hips don't lie که یعنی باسن دروغ نمیگه فکر کنم متاهل بود وقتی خوندش و کنار خواننده مرد باسن تکون میداد پس همچین پاک و علیه السلام هم نبود شکیرا😂🤷🏻

پیکه که خیانتکار آشغال بود در اون بحثی نیست اما اینکه بگن شکیرا نمونه زن وفادار و پاک و اینا نه قبول ...

بابا شغلشههههههه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

پیکه که خیانتکار آشغال بود در اون بحثی نیست اما اینکه بگن شکیرا نمونه زن وفادار و پاک و اینا نه قبول ...

عزیزم اینا واسه شما عجیب و غیر طبیعیه تاحالا ندیدی

مدله خب چیکار کنه

نگفته های افسون🌱🥀

عزیزم اینا واسه شما عجیب و غیر طبیعیه تاحالا ندیدی مدله خب چیکار کنه

اتفاقا خیلی مدل های درجه ۱ رو دنبال میکنم اما چیزی که توی روند پوشش شون متوجه شدم اینه که انگار اوایل کارشون اگه لباس های لختی نمی پوشیدن بهشون کار نمیدادن اما وقتی در حدی معروف شدن که حق انتخاب بهتری داشته باشن یا با یه مرد خوب ازدواج کردن لباس هاشون به سمت پوشیده شدن پیش رفت مثل کلودیا شیفر و ناتالیا وودیانوا برو سرچ کن ببین الان که بچه و شوهر دارن مثل قبل میپوشن؟

شکیرا خودش کلا دوست داره باز بگرده الان که بشدت معروفه نیازی نداره حق انتخاب داره میتونه در شان یه مادر لباس بپوشه