2777
2789
عنوان

فشار کنکور

78 بازدید | 12 پست

راستش من از الان خستم میدونم زوده ولی واقعا حال روحیم بده یه سنگینی رو قفسه سینمه میترسم نتونم ادامه بده

بخند که جهان با اندوه تو دگرگون نمیشود..🐳

منم از الان حالم بده...

خدا بخیر کنه

یادم نمی رود که همه عزتم تویی128🫀 میشه برای حل مشکلات زندگیم و موفقیتم یه صلوات بفرستید؟ کنکوری ۴۰۶🥴💔😂 من بلد نیستم از عشق پشیمان بشوم ؛انقدر پاي تو میمانم تا ویران شوم ..128❤️🩹- یا اباعبدالله (((درخواست دوستی قبول نمیکنمممم))) یه دختری ام که خیلی سختی کشیده ولی حامی بقیه هست...:))💔🥲

حق داری بعضی اوقات پیش میاد که حس میکنی دیگه نمیتونی ولی نگران نباش فقط چند ساعت استراحت کنی یا نهایتا اگر خیلی خسته ای یه روز به خودت استراحت بدی اوکی میشی

نگران نباش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری بعضی اوقات پیش میاد که حس میکنی دیگه نمیتونی ولی نگران نباش فقط چند ساعت استراحت کنی یا نهای ...

راستش استرس مشاور و برنامش امونمو بریده ریز موی شدید گرفتم با مژه

:))) هم میگم کاش زودد بگذره هم اینکه میترسم زود بگذره نرسم درسامو تموم کنم

دقیقا

احساس میکنم از همه عقبم...

توی فضای مجازی هم همه دارن مارو ناامید میکنن و حس نا کافی بودن میدن🤯

یادم نمی رود که همه عزتم تویی128🫀 میشه برای حل مشکلات زندگیم و موفقیتم یه صلوات بفرستید؟ کنکوری ۴۰۶🥴💔😂 من بلد نیستم از عشق پشیمان بشوم ؛انقدر پاي تو میمانم تا ویران شوم ..128❤️🩹- یا اباعبدالله (((درخواست دوستی قبول نمیکنمممم))) یه دختری ام که خیلی سختی کشیده ولی حامی بقیه هست...:))💔🥲

دقیقا احساس میکنم از همه عقبم...توی فضای مجازی هم همه دارن مارو ناامید میکنن و حس نا کافی بودن میدن� ...

سعی کن تا جایی که میشه از چیزایی که ذهنتو بهم میریزه و باعث ناامیدی میشه فاصله بگیری مثل همین مجازی

من خودم اینجا وقتی میومدم خیلی ذهنم بهم میریخت گفتم تعلیقم کنن که دیگه نیام

تو سال کنکور خیلیا سعی دارن ناامیدت کنن حالا یا از سر حسادت یا اینکه خودشون تواناییشو نداشتن و...

سعی کن تا جایی که میشه از چیزایی که ذهنتو بهم میریزه و باعث ناامیدی میشه فاصله بگیری مثل همین مجازیم ...

درست میگین...

دقیقا احساس میکنم از همه عقبم...توی فضای مجازی هم همه دارن مارو ناامید میکنن و حس نا کافی بودن میدن� ...

فقط بخاطر خانوادمه که میخونم وگرنه من اصن علاقم هنر و طراحی بود ولی چیکار کنم این همه اونا زحمت کشیدن برام یبارم من

چرا مشاور؟مگه مشاور قراره باعث استرست بشه

ببرنامشو نمیتونم کامل تموم کنم مشاورمم خوب نیس بری تاپیک قبلیم متوجه میشی خودمم خیلی استرسیم سابقه افسردگی طولانی مدتم داشتم کلا از الان حالم بده چه برسه به بعدش

ببرنامشو نمیتونم کامل تموم کنم مشاورمم خوب نیس بری تاپیک قبلیم متوجه میشی خودمم خیلی استرسیم سابقه ا ...

چقد شبیه مشاور منه تاپیک قبلیت

من که دیگه کنکورم تموم شد ولی تو حالا که تایم داری سعی کن یه مشاور دیگه بگیری من واقعا پشیمونم که چرا همون اول عوض نکردم دوره جمعبندی اگه مشاورت خوب نباشه برات خیلی سخت میشه

منم مشاورم اصلا زیاد پیام سین نمیزد

دستیارش هم که مثلا پشتیبانم بود اصلا پاسخگو نبود زیاد

فقط هفته ای یه بار میرفتم برنامه میگرفتم میومدم

چقد شبیه مشاور منه تاپیک قبلیتمن که دیگه کنکورم تموم شد ولی تو حالا که تایم داری سعی کن یه مشاور دیگ ...

ممنم همینم

اره نگران جمع بندبم اتفاقا الانو خودم میتونم اوکی کنم بخونم با اینکه کل فشار رومه

برنامشم واقعا اصولی نیس یکبارم تست ریاضی نذاشته تست فیزیک نذاشتت مرور نمیزاره مطالب یادم رفته

راستش میخوام عوض کنم اما پولمو نمیدن سی تومن دادم با چک

دلم نمیاد به خانوادم بگم فشار بیاد بهشون دستشونم تنگه