2777
2789
عنوان

سردرگمم

28 بازدید | 5 پست

بچه ها من دارم میرم یازدهم و تجربی ام ، اما نمیدونم کمک درسی چی بگیرم واسه امسال که بتونه واسه نهایی کمکم کنه من واسه دهمم فرمول بیست و آیکیو گاج داشتم همینا رو بگیرم دوباره خوبه؟

دوره ماز الماس میخواستم بگیرم ولی خب واقعا تایم کلاس هاش در روز خیلی زیاده واقعا نمیتونم بعد از مدرسه ۷ ساعت درس بخونم و واقعا اذیت میشم

بنظرتون چیکار کنم خیلی ام استرس دارم😭

( اینم بگم که آدمی نیستم که تنبل و درس نخون باشما و نمره هام خوبه معدل امسالم دهم ۱۹.۸۶ شد و ترم یک که حضوری بود ۱۹.۱۲ و مدرسمون دولتیه)

...

نکنه میخوای با اموزشای مدرسه نمره خوب بیاری؟مجبوری کلاس بری کتابارو ماجرا و فرمول بیست بگیر

نه خب سر کلاس که گوش میدم و میدونم حرفای معلم کافی نیست ولی خب بیشتر منابع رو میخام بدونم چی بگیرم و فرمول بیست رو خیلی دوست دارم و خوب میفهمم ولی نمیدونم واسه نهایی جوابه یانه😭😭

...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️