2777
2789
عنوان

دنیا فقط رنجه

83 بازدید | 13 پست

واقعا هیچ امیدی ندارم نه درآمدی دارم نه وقت آزادی

فقط تو خونه نشستم بچه داری و غذا پختن و شوهرم میخوابه میره سرکار اه یعنی زندگی همینه

منمیتونستم برم هزار مدل کلاس ورزشی ولی پاک بنده به خونه چون پسرم ۴ سالشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شما ازدواج کردی چیزی ک خیلی اینجا راجع بهش تاپیک میزنن

شما ی بچه داری در صورتی ک خیلیا نازا هستن

سقفی بالاسرته

سوهرت کار داره و حقوق داره

تنت سالمه .و..

ناشکری نکن به خوبیای زندگیت فک کن تا خوبترشون کنی و پیشرفت کنی

شما ازدواج کردی چیزی ک خیلی اینجا راجع بهش تاپیک میزننشما ی بچه داری در صورتی ک خیلیا نازا هستنسقفی ...

میدونید این خصلت انسانه همیشه به اون چیزی که نداره فکر میکنه تا داشته هاش گاهی اصلا داشته هاش گم میشن تو نداشته هاش

میدونید این خصلت انسانه همیشه به اون چیزی که نداره فکر میکنه تا داشته هاش گاهی اصلا داشته هاش گم میش ...

اره همینه میگن وقتی دعایی مستجاب میشه دو گروه فرشته هست یک گروه سرش شلوغه و یک گروه خلونه اونی که شلوغه داره دعاهای مستجاب شده رو میرسونه به بنده اونی ک سرش خلوته منتظر شکرگژاریه بنده هست که کم میرسه دستشون.

ابن خانم اکه مجرد بوددالان کل تاپبکاش این بود چرا شوهر نکردم دیگه شوهر کردن بچه داربه خونه داریه پختن و شستنه .....واقعا نمیدونید؟