2777
2789
عنوان

انتقام

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 82 پست

مثل گاو نخور لاغر میشی

پس سرطان و معلول جسمی کمتر از چاقیه

B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

من...

پنج ساله با زجر و درد زندگی میکنم

هرچی دکتر و دوا و تزریق و عمل. .. فایده نداشته

همین الان فقط،ي بسته نمک و خرما برداشتم جوری سیلتیکم گرفته م آرزوی مرگ میکنم ازدواج دومم هس

خانواده شوهرم طردم کردن

بچهم هم گ سقط شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بحث ما راجب خداس نه بنده اش

خدا قوانین وشرایط رو آماده کرده وبه بنده هاش هم توضیح داده وبعلاوه قدرت انتخاب داده وتنبیه پاداش هم براشون تعیین کرده پس تا اینجا که عین عدالته

قبول داری اینو

تازه خیلی ازوقتا اشتباهات بنده هاشو خودش جبران میکنه این دیگه میشه لطف واین بالاتر از عدالته

ولی برای اشتباهات به اندازه خودش تنبیه میکنه نه بیشتر

بله حتما .ولی من نگفتم منم ها ولی لحنتون بده دقت کنیدمن راجب این مریضی ها نه اطلاع دارم نه نظری دارم

عزیزم اخه داری ناشکری میکنی

ببخشید عصبی شدم

میگی چاقی انتقام خداست

همین که سالمید بگید شکرش

نهایت با ۶ ماه رژیم و دارو و دکتر همچی حل میشه

الان دوست من ام اس داره (بیماری خود ایمنی) تا اخر عمرش باید دارو تزریق کنه و کلی عوارض

مثل شما شکایت نمیکنه از خدا

چاقی واقعا راهکار داره فقط اراده قوی میخواد

B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

من در کودکی پدرمو از دست دادم و هیچ محبت پدری ندیدم

دوستم ام اس گرفته

یکی از اقوام توی کودکیش مادرش سرطان گرفته و توی استرس و ترس از دست دادن مادرش بزرگ شده

به نظرتون چاقی بدتر از ایناس؟

حتما خیلی اذیت شدی که اومدی مطرح کردی همچین چیزی و ولی حداقل یه امیدی داشته باش که الان عمل های لاغری اومده حتی یه درصد اگه با رژیم و ورزش نتونستی میتونی عمل کنی خودتو اذیت نکن🩷

من در کودکی پدرمو از دست دادم و هیچ محبت پدری ندیدمدوستم ام اس گرفته یکی از اقوام توی کودکیش مادرش س ...

هر کدوم از این هایی که گفتید رو من نمی دونم واز این بابت شکر ولی هر کدوم دردش جداس ومسئله اش جدا