2777
2789

ما برای تلویزیون دیدن فروشگاه رفتن غذا خوردن و ...قانون داریم یعنی مستقیما نمیگم قانون به دخترم،ولی دیگه عادی شده واسش،ما هیچ قشقرقی توی فروشگاه نداریم،میخوام بهتون بگم چکار کردم از اول

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ی دونه من بگم وقتی بچه گریه میکنه و جیغ میکشه چیزی میخواد در هیچ شرایطی به خواستش گوش ندید،

توضیح بدید ک با گریه و جیغ حتی اگه قرار بود اون کارو انجامبدید دیکه انجام نمیدید

پروف خودمم شات نگیرید.متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

واسه فروشگاه از اول وقتی میخواییم بریم میگم شما دو انتخاب داری چون هنوز دخترم مفهوم پول رو نمیدونه و دلم نمیخواد درگیر پول نداریم کم داریم و ... بشه،وقتی هم رفتیم تو فروشگاه چیزی برمیداره اگر چیز جدیدی دید بهش میگم خب میتونی یکی رو بذاری اینو برداری اونم همین کار رو میکنه و میگه خب اونو دفعه بعد میخرم،اوایل بچه منم گریه میکرد ولی وقتی میبینه کوتاه نمیام و تصمیم عوض نمیشه یاد میگیره ،لازم نیست داد بزنی یا دعوتش کنی فقط جمله ای رو آروم بگو که ما تو برنامه امروز مون دوتا خرید بوده و تکرار کن

واسه غذا خوردن سعی کنید تو یه زمان مشخص و یک مکان مشخص غذا بدید بهشون،میتونید با غذاشون بازی کنید ولی اسباب بازی و تی وی نه چون اینا همگی حواس بچه رو از غذا پرت میکنه،هی نگید غذا نخورید کوچیک میمونی مریض میشی و یا اگه بخوری فلان کار رو واست میکنم،باید بدونه غذا خوردن یه روند طبیعی برای سلامتیه همین،لطفا هله هوله به بچه ها ندید بستنی مغز بچه رو نابود میکنه هیچ کلسیمی با بستنی به بدنش نمیرسه چون خیلی قندش زیاده، دخترم شاید دوهفته یکبار درخواست بستی و چیپس و پفک داشته باشه

خیلی ها میگن ما هم میخوردیم چی شد مگه،نه اینکه اصلا به بچه ندید نه من تا سه سالگی که اصلا نمیدادم الانم ذایقه ش به سمت هوله هوله نیست گاهی میخریم خودمون گاهی هم خودش میگه ولی اینکه بخواد دایم تو خونمون اینا باشه نه