2777
2789
عنوان

بچه خواهرم

43 بازدید | 5 پست

وقتی میبرمش بیرون مثلااز قبل گفتم برات بستنی میخرم. تا برسیم فروشگاه تو راه ۱۰۰ بار با صدای خیلی بلند میگه خاله بریم بستنی بخریم.. خاله... بستنی میخوام با صدای بلند و حالت دستوری. میخوام ببینم بچه های شمام اینطوری هستن ؟ ۵سالشه اینطوریم نیست بگیم متوجه نمیشه.

یبارم بیرون بودیم با حالت دستوری و صدای خیلی بلند: خاله پاسیل میدی یا نه😐😐

تو فکرشم دیگه جایی بیرون نبرمش

رفتاراش خیلی داره بدتر میشه روز به روز. بچه های دیگه میبینم انقدر اروم و خوبن😫

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری نیستن ولی غیر عادی هم نیست یا جلوش اینجوری حرف زدن یا این جوری به هدفش رسیده باید با اقتدار باشی قاطع ولی مهربون چون این بچه ای هست که باهاش،سر و کار داری نباید بذاری ازت سو استفاده کنه . وقتی با این لحن باهات حرف میزنه قاطع بگو نه بعد بگو بچه که نباید اینجور با بزرگتر حرف بزنه مدل حرف زدنت خوب نیست باید از کلمات جادویی استفاده کنی بعد که گفت چیا هستن بگو لطفا و خواهش میکنم . نذار عادت کنه بهت دستور بده . اگر باز تکرار کرد که احتمال زیاد میکنه کد بده بگو کلمات جادویی رو یادت رفت عادتش بده جلوی تو با ادب باشه اقلا

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اینجوری نیستن ولی غیر عادی هم نیست یا جلوش اینجوری حرف زدن یا این جوری به هدفش رسیده باید با اقتدار ...

آره اینو میگم اگر خواسته ای داری با لطفا و یا درخواست بگو. گوش نمیده. فکر میکنم بهترین کار اینه دیگه جایی نبرمش. با خودم میگم من که نمیتونم تربیتش کنم مامانش که نیستم

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.
آره اینو میگم اگر خواسته ای داری با لطفا و یا درخواست بگو. گوش نمیده. فکر میکنم بهترین کار اینه دیگه ...

بهش بگو کلمه جادویی . بچه ها این مدلی دوست دارن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚