بچه ها من افسردگی پاییزی دارم از وقتی پسرمو حامله بودم خیلی کمتر شده ولی بازم باهام هست معلمم هستم یه حس عجیب و غریبی دارم ابن روزا نمیدونم چکار کنم انرژی منفی از سرم بیوفته
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه کوچیک دارم همین مدرسه هم به زور میرم چون بابد پسرمو بزارم مهد
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
وای افسردگی فصلی وحشتناکه من تازه بهتر شدم هیچ راهی هم نداره
دقیقا هیچ راهی نداره ببین باد پاییز بیخوره بهم انگار دنبا رو سرم خراب میشه همش غم غم یه ماه از پاییز بگذره اوکی میشم
منم اینطوری بودم با پاییز اشتی کن یه تایم هایی بزار برو تو پارک تو باغ ها زیبایی های پاییز رو ببین ی ...
میدونی بدیش اینه من معلمم و پاییز یه تحول دیگه هم تو زندگیم هست و آدم احساسی هستم اول پاییز که میرم مدرسه دلم برا بجه های سال قبل تنگ میشه و از حس نا آشنایی که دارم با شاگردای جدید بدتر افسرده میشم
من عاشق بهارم از اسفند دیگه رو ابرام باد خرداد که یکم گرمه میخوره بهمعشق میکنم
وای پاییز عشقه خیلی خوشحالم هوای گرم و آزار دهنده داره میره دیگه میشه حتی روزا هم رفت قدم زد کنار بخاری بشینی فیلم ببینی هر جای خونه دوس داری بشینی نه لزوما جلوی کولر
عزیزم چقد قشنگه شخصیتتون 🥹چقدر طول میکشه تا عادی شه شرایط براتون ؟ با وجود وابستگی تا حدی طبیعیه ای ...
قربونت لطف داری
حدودا یک ماه باید بگذره تا به جدیدا عادت کنم تو راهرو شاگرد قبلی ها رو میبینم دلم ضعف میره براشون
وای پاییز عشقه خیلی خوشحالم هوای گرم و آزار دهنده داره میره دیگه میشه حتی روزا هم رفت قدم زد کنار بخ ...
درسته ولی من شهر غریبم هستم و کلا از بچگی از پاییز و غروب لعنتیش متنفر بودم ولی یک ماه از پاییز بگذره اوکی میشم