2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

82 بازدید | 17 پست

یک و نهصد پول دارم بنظرتون برم الیزابت بگیرم؟

یا تو کارتم باشه اگه خواستم لیزری چیزی برم و خرجش کنم؟

تو عقدم هم میخوام اندک پولی ک دارم کم کم ذخیره کنم هم تو عقد زیاد همسرم بهم پول نمیده نمیخام از مامان و بابامم بگیرم

ولی خب اگه ب مامانم بگم میده بم

ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الیزابت چیه چرا شوهرت پول نمیده از مامانت بگیر دوران ما از شوهر توی عقد پول نمیگرفتیم شاید چون خیلی ...

از شوهرم بگیرم میگین؟

شوخی شوخی دو باری ک گرفتم گفته تو دوره عقدیم خرجیت با بابات وقتی رفتیم خونه خودمون میدم بت

ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.

بهش مستقیم بگو برات بزنه نیاز داری نگو واسه چ کاری توضیح نده

خودش میپرسه واسه چی میخوای

چی بگم والا اینقد راحت گفته عجیبه وضعش خوبه؟

نمیدونم چند حقوق میگیره

ولی تو خونه سازی هستیم ماشینمون فروختیم تازه شرو کردیم زمینمون ساختن

از الان عادتش بده ک توضیح ندی ی هزینه ای کنار بزاره واسه کارهای شخصیت جدا از خرج خونه

مانتو و ..هم با اون یا خودم با پولی ک بم میده؟

نمیدونم چند حقوق میگیره ولی تو خونه سازی هستیم ماشینمون فروختیم تازه شرو کردیم زمینمون ساختن

بسلامتی چرا نمیدونی اخه

بهت بگم سعی کن توی مسائل مالی بی پرده صحبت کنی و خودت رو صاحب زندگیت بدونی ن نون خور

بزا بدونه واست مهم

نمیگم ب هر طریقی ازش پول بگیر ولی نشون بده ک مهمه ک چقد پول درمیاره کجا خرج میکنه ک حساب کار دستش بیاد

و بگو اگه من بخاطر هر هزینه ای ک برای خودم دارم واست توضیح بدم عزت نفسم از بین میره دیگه خودت میدونی ک خانوما ی سری هزینه دارن

مردا با صحبت کردن خیلی عوض میشن

باهاش حرف بزن اروم و منطقی