2777
2789
عنوان

بحث با شوهرم

121 بازدید | 13 پست

دیروز حالم خوب نبود شوهرم برگشته میگه از سر ماه نمیخواد بری سرکار گفتم 40 ملیون قسط هر ماه لابد تو داری میدی که تصمیم هم میگیری نرم ؟به تو ربطی نداره کار من .این چن وقته به جای رسیدگی به امور خونه دنبال کارای دیگه و خوش گذرونی های خودش بوده یه ذره طلا جمع کردم صبح تا شب نقشه داشت که بگیره مدل ماشین عوض کنه نتونست حالا گیر به کارم داده تو این شرایط گرونی مملکت . این مردا دقیقا چی با خودشون راجع به ما فکر میکنن؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

محل نده توجه نکن حساس نشو

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میری سرکار خیالش راحت شده

من برای پس فردای خودم میرم ده ساله سابقه کار دارم به حرف اون نیست

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
محل نده توجه نکن حساس نشو

رو مخ میرن خب بره زن های دیگه رو هم ببینه چقدر مثل من زحمت کشیدن یا ن

رو مخ میرن خب بره زن های دیگه رو هم ببینه چقدر مثل من زحمت کشیدن یا ن

یکی نمیفهمه یکی نمیخاد بفهمه مسعله اینه خوابیده رو میشه بیدار کرد کسی خودشو خواب زده نمیشه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

یکی نمیفهمه یکی نمیخاد بفهمه مسعله اینه خوابیده رو میشه بیدار کرد کسی خودشو خواب زده نمیشه

هرکاری کرده فهمیدم مدرک دارم باز دارم تحملش میکنم

بسختی میشه کنار بیای تحمل کنی لجباز خودخواه خودبین ازخودراضی ازخودمتشکر خودشیفته علامه دهر

دقیقا

هرکاری کرده فهمیدم مدرک دارم باز دارم تحملش میکنم

بسختی میشه کنار بیای تحمل کنی لجباز خودخواه خودبین ازخودراضی ازخودمتشکر خودشیفته علامه دهر

اگر زورت نمیکنه بنظر منسر هرچیزی بدشو جایی نگو ک دهن کسی ب بد گفتن از همسرت بیوفته

اذیتم میکنه تو نمیدونی چه کارا در حقم نکرده بدشو جایی نمیگم فقط اینجا نوشتم چی به چیه