2777
2789
عنوان

ویروس جدید

135 بازدید | 16 پست

سلام خانما

من از دیروز حالت سرما خوردگی دارم صدام گرفته و ضعف و بیحالی و یکم بدن درد دارم

علاوه بر این ها دل پیچه و گلاب به روتون اسهال داشتم که قرص خوردم بهتر شد

ولی الان معده ام خیلی درد میکنه

کسی هست مثل من باشه؟

مایعات گرم زیاد بخورید ، لیمو ترش تازه همراه هر وعده غذاییتون بخورید ، اسپری بینی ناگزونلا مصرف کنید ، بخور آب گرم استفاده کنید ، حتماً به بیمارستان برای دریافت سرم و درمان های تخصصی بعد معاینه فیزیکی مراجعه کنید

حدامکان بیرون نرید ماسک استفاده کنید

این جهان کوه است و فعل ما ندا 🩷🌸🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخواستم ببینم علائم ویروس جدید که میگن همینه یا مال من مریضی دیگه ای هستان شاءالله همیشه سلامت باشی

قربونت برم

زیاد درگیر اسم ویروس نشو

برو دکتر ایشالا خوب میشی❤️

و من سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت.

ممنوندرد معده هم بخاطر این ویروسه؟

سلامت باشید

اره عزیزجان اما نگران نباشید چیز وحشتناکی نیست فقط برای مسن ها و بچه ها خطرناکه و مراقبت کنید برای معدتون تغذیه گرم داشته باشید ، دمنوش های گیاهی پونه کوهی یا نعنا میل کنید اگر گلو درد نداری به دمنوشتون زنجبیل کمی اضافه کنید

این جهان کوه است و فعل ما ندا 🩷🌸🎀

شوهرم مشکله معده داره پریروز همین علائمو داشت با معده درد دیشب بشدت قفسه سینش درد میکرد من خیلی ترسیده بودم هرچی بهش گفتم بیا اورژانس نیومد تا صبح استرس کشیدم

🖋️ نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین ،که انسان برای این دو شرفش را بدهد.

سلامت باشید اره عزیزجان اما نگران نباشید چیز وحشتناکی نیست فقط برای مسن ها و بچه ها خطرناکه و مراقبت ...

ممنونم 🙏

اخه من مشکل معده دارم ولی تاحالا معده ام اینجوری بی دلیل درد نگرفته واسه همین نگران شدم