2777
2789
عنوان

بچه داری + شوهر

644 بازدید | 16 پست

کیا شوهراشون تو بچه داری کمکشون میکنن؟ در چه حد؟ بچه هاتون چه سنی ان؟

در این مورد از شوهرتون راضی هستید؟

عاشق تمام ثانیه های زندگی با همسر و دخترهام هستم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچم شش ماهشه خیلی کمکم میکنه شوهرم وقتایی که خونست اصلانمیفهمم ازبچه داری بجزاین هفته که بچم داره دندون درمیاره وبهونه گیرشده گلم

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

شوهرمن از اول تا الان که بچه م ۸ ماهشه خیلی بهم کمک میکنه از هیچ کمکی دریغ نمیکنه حتی پوشک بچه هم عوض میکنه وقتایی که من خیلی خسته ام یا مریضم خودش همه کار بچه رو میکنه 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
شوهرم میگه من نیکان و نگه نمیدارم به خاطر خودش چون بغل من اذیت میشه😫😫😫😫😫😫😫😫😫

اگه مجبور باشی چی نگه نمیداره؟

هنوز  دنیا نیومده ببینم کمک میکنه یا نه😅

انشاالله به سلامتی به دنیا میاد،همسرتم کلی کمکت میکنه.

شوهرمن از اول تا الان که بچه م ۸ ماهشه خیلی بهم کمک میکنه از هیچ کمکی دریغ نمیکنه حتی پوشک بچه هم عو ...

تعویض پوشک!دستش دردنکنه، خدا خیرش بده.

باید کمک کنه مطمینا تنهایی نمیشه از پسش براومد

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

شوهر من اصلا کمک نمی‌کرد و این موضوع خیلی منو اذیت می‌کرد چون دست تنها بودم با یه بچه 

ولی الان که جاریم بچش بدنیا اومده شوهرش مثل پروانه دوره بچس 

و من حسودیم میشه حسرت میخورم دلم میگیره نمیخوام چشمم بهشون باشه ولی یاد روزای سخته خودم که میوفتم دلم بحال خودم میسوزه خیلی 

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن