2777
2789
عنوان

تیکر

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 157 پست
داغون شدم یه شبه نابود شدم 😅😅😅😅

فدا سرت❤ برو نی نی سایت من اگه درست شده باشه احتمالا پاک میشه

ولیعهد در چه حاله بانو؟😁

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست
والا من اعاام امادگیم میکردم نمیدونم دو ساله چرا نمیشه

مفت و مجانی 

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو از منم زدی چلوتر سونو ان تیتم رفتی😂

بارداری الهام ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مفت و مجانی 

اره خوشبحال شوهرم دفعه دیگه که بیاد نینی سایت سه قلو بهش داده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اره خوشبحال شوهرم دفعه دیگه که بیاد نینی سایت سه قلو بهش داده

طلاخ میدع ک://

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

من آخرمه... بنظرتون پست : بچه ها ی صلوات بخاطر سلامتی بچم بفرستید . وقتش رسیدعع؟

خانوم های عزیز لطفا بلند شین و برین برای شوهراتون شام بپزین دلیل نمیشه وقتی که باردارین غذا درست نکنین برای شوهراتون😂😂😂😂 فکر خودتون و شوهراتون نیستین به فکر اون طفل معصوماتون باشید😂😂😂

اهم سوگل ببخشید ولی تیکرتو دیدم خندم گرفت😂😍

همیشه میگفتن من خوشزام تو دربار ولی فک نمیکردم از نی نی سایت حامله بشم 😞😞💔💔💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
من آخرمه... بنظرتون پست : بچه ها ی صلوات بخاطر سلامتی بچم بفرستید . وقتش رسیدعع؟

😅😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
طلاخ میدع ک://

از خداشم باشه نینی نازه

همیشه میگفتن من خوشزام تو دربار ولی فک نمیکردم از نی نی سایت حامله بشم 😞😞💔💔💔

😂😂😂❤❤❤

اخی عزیزم😍❤

واکنش شوورت چی بود؟😁

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست