2777
2789
عنوان

تیکر

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 157 پست
مبارکه دختره      

اره شوهرم نه زحمت نه خرج کرد دختر دار شد 😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

انقد تو تاپیکای داغان حضور پیدا کردم دیدی حامله شدم؟؟؟😢😢😢

خخخخخخخ گیراییت بالا بوده هارلی منفجر شدم از دستت

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
انقد تو تاپیکای داغان حضور پیدا کردم دیدی حامله شدم؟؟؟😢😢😢

هی بهت گفتم سرتو تو تاپیکای اقدام و نزدیکی و سونوگرافی نکن😒

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
تیکر من خداروشکر سالمه 😂😂😂😉😉😉

قربونش 😍

درست بشه میتونی حذفش کنی اندکی صبر

اندکی صبر سحر نزدیک است