2777
2789
عنوان

چطوری چاق بشم

23 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من هر چیزی بخورم چاق نمیشم البته تنبلی تخمدانم دارم و خیلی لاغرم و دکتر از خیلی چیزا منعم کرده و نمیتونم بخورم قرصی چیزی برای چاقی میشناسین بهم معرفی کنید بخورم و جواب بگیرم البته بدون عوارض باشه چون نمیخوام یه درد به دردام اضافه بشه و اینکه ریزش موی شدید دارم بخاطر تنبلی تخمدان .برای ریزش مو هم راه حلی دارین ارائه بدین

دریا در استکان کسی ریختن خطاست نیکی که از حد بگذرد اصلا ثواب نیست..

عزیزم برای ریزش مو سریتا تی دو عالیه داروخونه داره بعد تخم شنبلیله هم خیلی خوبه فقط نزدیک پریود یا تو پریودی تخم شنبلیله نباید بزنی برو عطاری تخم شنبلیله بگیر بیار بشور بعد خیس کن ی چند ساعت بعد میکسش کن له له بشه آبجوش بریز بزار ۲۴ساعت بمونه بعد صافش کن اون ژل رو بزن به موهات نیم ساعت بمونه خوبه یک ساعتم عالیه تنبلی تخمدان نباید چاق بشی عزیزم منم دارم رعایت نمیکنم البته بری داروخونه از خود دکتر دارو بگیری بهتره اینجا یک وقت یک چیزی معرفی میکنند بهتون خطریه

عزیزم برای ریزش مو سریتا تی دو عالیه داروخونه داره بعد تخم شنبلیله هم خیلی خوبه فقط نزدیک پریود یا ت ...

تخم شنبلیله میگن کسایی که پرولاکتین بالا دارن نباید استفاده کنن منم پرولاکتینوما دارم میگن نباید بزنی به موهات پرولاکتینو بالا میبره

آها باشه ممنون گلم از راهنماییت

دریا در استکان کسی ریختن خطاست نیکی که از حد بگذرد اصلا ثواب نیست..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷