2777
2789
عنوان

دنبال یه راهم

117 بازدید | 19 پست

بچه ها لطفا نظر موثر بدید،،،یه چیزی ک بشه حلش کرد نه بدتر،،،،چکار کنم زودتر مستقل شیم،هشت نه ماهه با شوهرم خونه پدرم زندگی میکنیم هربارم بحثش میشه میشه فلان ماه میریم،چند وقت پیش گفت برج سه،الان میگه شهریور! مطمئنم باز شهریور میگه فلان ماه،،،باز اعصاب خوردی بحث،،،،یه مقدار وسایل قول دادبخریم برای خونه یه هفته بعد عید فطر گفت میریم قول داده بود از یماه قبلش،،،بعدش زد زیرش اصلا خیلی با پر رویی گفت نه،،،،خسته شدم از این خونه بابام، بابا25سالمه تا کی صبر کنم،،،چند وقت پیش گفت از برج 12تا اخر برج سه،،،13میلیون کارت کشیدم فقط(ارایشکره)بعد این ادم چرا نتونه خونه جدا کنه؟؟؟ چیییی بگم،دعوا اصلا تاثیر ندارهههه بدتر میشه

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو عملا داماد سرخونه شدی و این در شان تو نیست و بعدش بگو چون کار داری من چند تا بنگاه سر میزنم .از سایت دیوار هم اگر شهرتون داره استفاده کن 

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی
عجب.این طوری که نمی شه.این که نشد زندگی مستقل.

تا حرف بزنم میگه توکاریت نباشه گفتم شهریور یعنی شهریور،،،،باز وقتش ک بشه میگه هزار تا بهونه جم میکنه ميندازه برای سه ماه بعد

...

شما بودی همسرت از خانم های دیگه تعریف میکرد خودت لیسانس زبان بودی؟

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

نه تواتاق قبلی خودم،اتاق مجردیام

خیلی سخته .یعنی عملا بارش رو دوش پدرتون انداخته این چیزی نیست که چشم پوشی کنی.به نظرم مستقیم بگو مزاحمشون هستیم گرچه اونا بزرگوارن و حرف نمیزنن اما خوت باید درک کنی 

بله

خودت تنها رفتی مشاور ببینی نظرش جیه؟

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

شما بودی همسرت از خانم های دیگه تعریف میکرد خودت لیسانس زبان بودی؟

دیشبم باز خاطرات درگیری دختر خاله هاش با همو تعریف میکرد میگفت دعواشون شده بود من رفتم فلانی رواز پشت بغل کردم ک اون یکیو نزنه،یا بایکیشون ميرفتم کافه اون دوستشو اورده بود به دوستش گفت ک کن دوست پسرشم!!!! 

یه حرفای بی مزه ومسخره ای...

...

مدارا و مصالحه در این مورد اشتباهه .پرتون باید جدی باهاش حرف بزنه بنگاه برید خونه ببینید و بعدش در عمل انجام شده قرارش بدید و حالیش کن دیگه نمیتونی این مدلی ادامه بدی.شما خواهر برادر هم دارید؟