من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
عزیزدلم تیرگی یک چیز طبیعیه..و همه دارنش ..عوامل محیطی و ژنتیکی تاثیرگذاره که الان نمیگنجه بخوام بگم .خلاصه که خیلی عجیبه برام که خجالت میکشی! 😂✨️درضمن اقایون خودشون زشت ترین و سیاه ترین و بدترینشو دارن ولی رو خودشون عیب میزارن؟!خیررر ! پس شما هم اعتمادبنفس داشته باش و خودتو با کسایی که شغلش اینه(تو فیلما..)مقایسه نکن!
گول مافیاپزشکی که نونشون تو اینکارهست رو هم نخور(سفیدسازی و ...)!
حالا نه فقط شما، کلا دلم برای همه کودک همسرهای جهان میسوزه خب.پست های شمام با اینکه فان بودن ولی خب ...
درسته بقول شما کودک همسری حساب میشدم من ولی شوهرمم خیلی سن نداشت و اینک مرد بشدتت فهمیده و خوبیه .. الان حسرت یه چیزایی رو میخورم و میگم اگه مجرد بودم انجام میدادم ولی در نهایت من طاقت دوری یه روزه از همسرمو ندارم . اونم همینطوره نسبت من . یعنی شبا هرکاری داشته باشم باید بزارم برای بعد و برم کنارش بخابم چون تا بغلم نکنه خابش نمیبره .شاید باورت نشه ولی من هر روز صبح با قربون صدقه ها و بوسه هاش از خاب بیدار میشم . اینجور عشقا هم قشنگیای خودشو داره و من راضیم از زندگی و همسرم