2777
2789
عنوان

تیرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 68 پست
انقد خنگ بودم میگفتم اگه قرار بود این کارارو کنیم مامانم میگفت بهم . یبارم برای اولین بار بوسید منو ...

اوووو شما داستان ها داشتین🤣🤣🤣🤣🤣🤣خوشبخت باشی عزیزمممم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای خیلی بدههه یکی از دخترا تو محلمون ازدواج کرده بود بعد یجوری خبرش پخش شده بود همه میدونستن شوهرش ...

وای مگه میشه😐😐

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖 اکانت اصلیم تعلیقه حس ششمی رو من ریپلای نکننننن

چند سالته؟؟ اولش سخته بعدش عادت میکنی🤣 من ۱۵ سالم بود ازدواج کردم شوهرم از روزز اول فقط دنبال لخت ک ...

شوهرت اون موقع چند سالش بوذ😑

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖 اکانت اصلیم تعلیقه حس ششمی رو من ریپلای نکننننن

عزیزدلم تیرگی یک چیز طبیعیه..و همه دارنش ..عوامل محیطی و ژنتیکی تاثیرگذاره که الان نمیگنجه بخوام بگم .خلاصه که خیلی عجیبه برام که خجالت میکشی! 😂✨️درضمن اقایون خودشون زشت ترین و سیاه ترین و بدترینشو دارن ولی رو خودشون عیب میزارن؟!خیررر ! پس شما هم اعتمادبنفس داشته باش و خودتو با کسایی که شغلش اینه(تو فیلما..)مقایسه نکن!

گول مافیاپزشکی که نونشون تو اینکارهست رو هم نخور(سفیدسازی و ...)!

همین💕

حالا نه فقط شما، کلا دلم برای همه کودک همسرهای جهان میسوزه خب.پست های شمام با اینکه فان بودن ولی خب ...

درسته بقول شما کودک همسری حساب میشدم من ولی شوهرمم خیلی سن نداشت و اینک مرد بشدتت فهمیده و خوبیه .. الان حسرت یه چیزایی رو میخورم و میگم اگه مجرد بودم انجام میدادم ولی در نهایت من طاقت دوری یه روزه از همسرمو ندارم . اونم همینطوره نسبت من . یعنی شبا هرکاری داشته باشم باید بزارم برای بعد و برم کنارش بخابم چون تا بغلم نکنه خابش نمیبره .شاید باورت نشه ولی من هر روز صبح با قربون صدقه ها و بوسه هاش از خاب بیدار میشم . اینجور عشقا هم قشنگیای خودشو داره و من راضیم از زندگی و همسرم

درسته بقول شما کودک همسری حساب میشدم من ولی شوهرمم خیلی سن نداشت و اینک مرد بشدتت فهمیده و خوبیه .. ...

اوخدووو😍خوشبخت باشی همیشه گلمممم

ایشالله از این عشقای قشنگ ادمای خوب نصیب همه

درسته بقول شما کودک همسری حساب میشدم من ولی شوهرمم خیلی سن نداشت و اینک مرد بشدتت فهمیده و خوبیه .. ...

خداروشکر ،خوشحالم که راضی هستی 💕

البته که سن شوهر فرقی تو این مسئله ایجاد نمیکنه...خوشبختی هم توی کنارهم خوابیدن تعریف نمیشه،بلکه توی درس و شغل و ...همه ای اینا باهم تعریف میشه .

به هرحال از ته قلبم دعا میکنم هرروز خوشبخت تر بشی 💕