2777
2789
عنوان

تیرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 68 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی بخدا عادیه خیلی بهش فک نکن . اما اگه فکر میکنی بیش از حد طبیعیه برو لیزر روشن کننده . نمیدونم تا ...

🤣حیف م نمیشه نشون بدم

شوخی کردم فوبیای کامل لخت شدن دارم🤣🤣

🤣حیف م نمیشه نشون بدمشوخی کردم فوبیای کامل لخت شدن دارم🤣🤣

چند سالته؟؟ اولش سخته بعدش عادت میکنی🤣

من ۱۵ سالم بود ازدواج کردم شوهرم از روزز اول فقط دنبال لخت کردنم و اون کارا بود و از هیچ فرصتی نمیگذشت منم بچه بودم و نابلد همش مقاومت میکردم که نهه گناهه🤣 هرکاری میکرد کوفتش میشد بیچاره ولی الان که ۹ سال میگذره از اون روزا انقده عاادی شده که بزور لباس تنم میکنه🤣

افرین منم مال من قشنگ هی داره بیشتر میشه خدا لعنتش کنه

حتما بعد هر دسشویی خودتو خشک کن بخاطر رطوبت

شلوارای تنگ یا شورت نایلونی تنگ نپوش نزار زیاد عرق کنی بهم ساییده شه

چند سالته؟؟ اولش سخته بعدش عادت میکنی🤣 من ۱۵ سالم بود ازدواج کردم شوهرم از روزز اول فقط دنبال لخت ک ...

🤣۲۰سالمه

واااای🤣🤣🤣گناهه خدانکشتت با این طرز فکر چیجوری ازدواج کردی🤣🤣تو یچیز فراتر از من بودی ت ۱۵سالگیت

اصلا تاحالا لختمو مامان خواهرمم ندیدن در این حد🤣

🤣۲۰سالمهواااای🤣🤣🤣گناهه خدانکشتت با این طرز فکر چیجوری ازدواج کردی🤣🤣تو یچیز فراتر از من بودی ت ...

انقد خنگ بودم میگفتم اگه قرار بود این کارارو کنیم مامانم میگفت بهم . یبارم برای اولین بار بوسید منو به مامانم گفتم😑 . بعدش دیگ کم کم عاقل شدم یکم دل به دلش دادم اونم تلافی کرد . همه گردنمو کبود کرد گفت میری خونه حواست باشه مامانت ببینه فهمیده چیکار کردیم . اخرشم مامانم دید به بابامم گفت کلیم منو دعوا کردن اجازه هم ندادن یه مدت بریم بیرون .. خلاصه نگران نباش اون دوران انقده شیرینه که به تیرگی و این چیزا اصلا فکر نمیکنین