2777
2789
دیگه چقدر توکل....اینا همش چرت و پرت

اراده و خواست خدا چرت پرت نیست باید بهش تکیه کنی تابده خلقت هرانسانی ب خواست وارادشه اگه قراره ازشما موجودی بدنیا بیاد مطمن باش حتمیه دیریازود ولی قطعی هست.

بگو خدا من همه راه هارو رفتم تلاشم کردم بقیه ش سپردم به خودت میدونم توبایدبخوای تابشه من وازاین نعمت محروم نکن لطفا.

اروم باش و بقیه کاربسپر به خودش 

این نظرمنه.

خداجون خودت گفتی لطفت دائمیه ❤

سلام خانوما  منم متنفرم از آدمایی که با متلک یا سوالهای بیجا با روح وروان ادم بازی میکنن بعضی‌ها مردم آزاری تو خونشونه من خودم شخصا به کار کسی کار ندارم اصلا سوال نمیکنم میگم شاید طرف دوست نداشته باشه شاید ناراحت بشه آدم باید خودشو جای طرف بزاره از خدا بخواهیم زبون این آدمای از خدا بیخبرو کوتاه کنه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خانوما دعایی که حضرت ذکریا برای بچه دار شدن خوند بخونید خوبه تو دعای دست نمازاتون یا بعد نماز فک کنم تو سوره مریمه اولاش امیدوارم بحق فاطمه زهرا همه حاجت رواشن