2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از سال ۹۴

من ۶ سال اقدام کردم.‌همه کسانی که بعد از من ازدواج کردن بچه دارن. بچه نداشتن اینقدر اذیتم نکرد که متلکها و سوالاتشون اذیتم کرد. انشالله امسال مامان میشی. نگرانی و استرس از هر چیزی بدتره

از زندگیت از اینکه بچه نیست دست و پاتو ببنده هر حایی میخای میری هر کاری میخای میکنی لذت ببر

بچه ام خودش میاد

کلی کلاس میتونی بری

با ذوستات بری بگردی

عشق کن خودتو انقد درگیر بچه نکن

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
مگه چی شده عزیزم؟امضات چی میگه؟

بچمو از دست دادم این تیکرشه 

پاک کرده بودمش 

سایت تغیررات دادن انگار برگشته😢

دوستان  غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍

فکرتو نذار برا باردار شدن عزیزم ابجی من سر بچه اولش یه سال طول کشید تا باردار شد ولی سر اخری که نمیخواستن با یه بار غفلت باردار شد خخخخخ در کل تو یه تمرکز کنی و مصر باشی دیر پیش میاد بیخیال باش کارشناس که صحبت میکرد اولین چیز که تو لقاح موثره ارامشه عزیزم بدون اینکه استرس باردار شدن یا نشدن داشته باشی بدون فکر کردن به این چیزا اقدام کن 

بیبی دوبار کاذب بود بیخودی ذوق کردم اذیت شدم الان ۳ساله 

اي جونم  انشاالله بزودي مامان ميشي عزيزم 

انشاالله آزت نشون نداده و بارداري اصلا 

انتظار سخته ميدونم 

خدايا شكرت 🌹💖 
از زندگیت از اینکه بچه نیست دست و پاتو ببنده هر حایی میخای میری هر کاری میخای میکنی لذت ببر بچه ام ...

برای خودم مهم نیست زیاد ولی شوهرم خیلی بچه دوست داره....از سوالای اطرافیانم خسته شدم

درد من اینجاس ک وقتی باردار شدم هرررررررر ثانبه میکفتم خدایا شکرت و هررر ثانیه التماس میکردم بچم سالم باشه

انقد دختر خوبی شده بودم ولی یهویی خوردم زمین😢😔

دوستان  غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍