2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 26 پست
مامان من که یه لیوان آب دستم نداد راست میگه خیلی سخته البته من سزارین اولیم اینجور نبودم سزارین دوم ...

منم تو بیمارستان ماذرشوهرم و شوهرم بالا سرم بودن مامانم تا ده ماهگی بچمو ندید

پنجمین کاربری💔💔💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من چون بواسیرم داشتم اصلا نمیتونستم وگرنه اونم خودم میذاشتم متنفرم از اینکه وبال کسی بشم

منم اولش ک رو تخت بودم و نمی تونستم تکون بخورم مامانم گذاشت برام ولی بعدش ک پاشدم دیگ خودم میزاشتم

ولی باز هم آدم باشوهرش راحت تره تا مامانش

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

روی دستشویی فرنگی که کلا دم میشینههمون شستم خون و بخیه و اون همه خونریزی که آدم داره

دیگه هرکاری کنی درد و اینا رو ادم داره

ولی دیگه دستشویی فرنگی راحت تره

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤