2777
2789
عنوان

سزارین

103 بازدید | 26 پست

مجردم

چند از آشنا که سزارین کردن

میگن وقتی مدفوع کرده بودیم خودمون نمی تونستیم تو دستشویی خودمونو بشوریم

مامان مون شست

کلا از ازدواج زده شدم😐😂

خدا قسمتم نکنه

اونم با مامان سرد و خشکی که من دارم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه کی گفته

من دو بار سزارین کردم

رو دستشویی فرنگی بشینی اوکی هست

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

سزارین عالیه من تقریبا بهترین زایمان رو داشتم روز اول بلند شدم و روز دوم دوش گرفتم توی بیمارستان راه میرفتم و با پرستارا کلی میخندیدیم فقط کافیه بیمارستان خصوصی و دکتر خوب زایمان کنید

پروف خودمم🩷کاربر قدیمی هستم🩷

مامان من که یه لیوان آب دستم نداد

icon راست میگه خیلی سخته البته من سزارین اولیم اینجور نبودم سزارین دومی شیافم شوهرم میزد منی که حتی به کسی واسه هیچ کاری رو نمیزدم ولی دسشویی رو هرجپری بود خودم میرفتم و تمیزم میکردم حالا انقدام واجب نبود بخوام حال کسیو بد کنم که بیاد بشوره به نظرم دیگه اینکار زیاده رویه