2777
2789
عنوان

شوهرم

117 بازدید | 8 پست

چندوقته هروز هروز دعوام میکنه توهین میکنه دیگه براش مهم نیست جلو بچه هامم غرورمو میشکنه .خسته شدم صبح تا غروب سر کار بعدشم به کارای عقب افتادش میرسه .اینم بگم مردی نیست که بخواد خیانت کنه همیشه میگه عاشق زن و بچه هامم ولی کلا عصبیه همشم منو دعوا میکنه .دیگه سست شدم سرد شدم از زندگی .چیکار کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا ادم وسواسی و عصبیه سر کوچکترین چیز داد میزنه .چرا خوب این روزا همه زیر فشارن

مطمئینی چیزی مصرف نمیکنه؟؟

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

کلا ادم وسواسی و عصبیه سر کوچکترین چیز داد میزنه .چرا خوب این روزا همه زیر فشارن

شاید علتش همون باشه خیلی درگیر الکی دق و دلیشو سر شما خالی میکنه

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

هروز قلیون

قلیان هم اعتیادداره. باورکن

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

اره موقعی که دیر میشه ابریزش بینی میگیره .

خوب عزیزم من شنیده ام ک توتون قلیون روگل میریزن ومیشکن..شنیده ام نه دیده باشم.