2777
2789
عنوان

انسانهای بد

103 بازدید | 16 پست

ممکنه یک آدم بخاطره فشار روحی و محیط بدی که توش بزرگ شده پس از مدتی تبدیل به یک آدم بد بشه؟

فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شیطان ها ساخته نمیشن بلکه بوجود می ایند

من یک فرشته ی مهربون بودم، معصوم ترین بچه من بودم ولی الان از همه بدتر شدم

فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....

بستگی به ذاتش داره

هیچ بدی خوب نمیشه

هیچ خوبی هم بد نمیشه

ذات خیلی مهمه

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

اره من اینجوری شدم همش با همه بد رفتاری می کنم و بی دلیل بهشون میپرم

منم، دلم برای معصومیت از دست رفته ام تنگ شده

منم، دلم برای معصومیت از دست رفته ام تنگ شده

توی دلم مهربونم زود می بخشم اما نمی تونم دیگه اعتماد کنم فکر می کنم همه مثل همن واقعا بقیه چقدر می تونن بی رحم باشن که ادم تغییر کنه

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست