2777
2789
عنوان

بازارچه هفتگی

153 بازدید | 5 پست

بازارچه هفتگی برای فروش محصول میشناسید توی شرق تهران

جوراب میفروشم

خانوما هرکی جوراب میخواد طرح مد نظرشو بگه عکسشو بفرستم طرح های موجود (توری، سوزنی، شیشه ای، مچی رنگ ساده، مچی سیاه و سفید، مچی طرح گل، مچی طرح ساده تدی، مچی فانتزی، نیم ساق رنگ ساده طرح تدی، مردانه ساق بلند)

برای سن های بیشتر ندارید؟!

دوستان اینجا سایت عمومی و تبادل نظره و هر کسی که تاپیک میزنه و نظر میپرسه باید جنبه داشته باشه که ما هم نظر خودمونو بگیم و فردا نیاد بگه که من با حرف تو فلان کار رو کردم و الان پشیمونم.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچگانه خیرسایز جورابامون از ۳۷ تا ۴۰ هست

ایشالا اگه قسمت بشه بیایم غرفه تون خرید کنیم🤍

دوستان اینجا سایت عمومی و تبادل نظره و هر کسی که تاپیک میزنه و نظر میپرسه باید جنبه داشته باشه که ما هم نظر خودمونو بگیم و فردا نیاد بگه که من با حرف تو فلان کار رو کردم و الان پشیمونم.

ایشالا اگه قسمت بشه بیایم غرفه تون خرید کنیم🤍

ممنون 😊

فردا یکشنبه بازار میرم آدرس: تهران شرق تهران منطقه ۸ خیابان خاقانی خیابان سعید عرب بوستان صبا خوشحال میشم ببینمتون😍