2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای

111 بازدید | 9 پست

کسی از طریق رحم اجاره ای صاحب بچه شده

یا خودش از طریق رحم اجاره ای به دنیا اومده باشه چه حسی دارین

سحرشفو تو اینستا چند روزیه میبینم جالب بود برام

اگر خاک ایران برافتد ز دست هنوز اخرین پرسیمرغ هست)))نگران آمدن خزان باشم؟مگر در باغ ما گلی مانده؟لاله هایه وطنم را زمستان زد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حس خوبی ندارم بهش به نظرم اصلا جالب نیست ، ولی خوب برای بعضی ها که چاره ای ندارن آخرین راه ، انشا ...

اره منم همین حسو دارم من اگه حتی یه روزی مادر هم نشم قبول نمیکنم

اگر خاک ایران برافتد ز دست هنوز اخرین پرسیمرغ هست)))نگران آمدن خزان باشم؟مگر در باغ ما گلی مانده؟لاله هایه وطنم را زمستان زد

آره همسایمون. وآسه خانمه ۹ ماه ی جا اجاره گردن نزديک خودشون با خرج کامل

نمیتونم حس خوبی به این موضوع داشته باشم ادم دلش میخواد خودش بارداری رو تجربه کنه بعضی وقتاهم نمیشه دیگه

ولی درکل من تصمیم جدی گرفتم تا اخرعمر بچه دارنشم

ب شخصه حس خوبی ب رحم اجاره ای ای وی اف اینا ندارم

کلا عقیده ام اینه خدابخواد میده نخوادم نمیده حتما حکمتی توشه

البته هرکس اعتقاد و تفکری داره

به دنیا آوردن انسانی جدید،وقتی میدانی قرار است حتی یک روز هم بدبخت باشد،جنایت است✋🏻

ب شخصه حس خوبی ب رحم اجاره ای ای وی اف اینا ندارمکلا عقیده ام اینه خدابخواد میده نخوادم نمیده حتما ح ...

ای وی اف باز بهتره خیلی بهتره