2777
2789
عنوان

😞😞هعی خدا چ کنم؟

720 بازدید | 16 پست

سلام

توروخدا ی راه حل بگین همه رو ی جا میگم ک اذیت نشین

من عقدم ی ماهه عقد کردم 

موقعی ک نامزد بودم بابام ی کار برام پیدا کرده بود طرف گفته بود کار اموزم بره میتونه دخترت بیاد منم به نامزدم گفتم اونموقع قبول کرد گف حالا بریم شرایطشو بیینیم اگه اوکی بود باشه برو 

اونموقع کارنامزدم جوری بود زیاد نمیتونسیم باهم باشیم ولی الان قضیه فرق کرده یکم کارش سبک تر شده حالا الان بعد دو سه ماه تازه امروز طرف زنگ زده بگو دخترت بیاد 

رفتم اونجا میگه باید سه ماه کار اموزی بیای یدون حقوق بعد حالا ببینیم استخدام میکنیم یانه

اومدم خونه ب بابام میگم این کارش مسخرس من ک نامزدم دوست نداره من کار کنم چندماه دیگم عروسیمه مگه دیوونه ام برم 3 ماه حمالی کنم بدون حقوق اخرم طرف ببینه مبخواد یانه هرچند بخوادم مطمئنا من نمیتونم برم

بابامم میگه باید بری از اونور نامزدم میگه ن نرو 

موندم بین این دوتا فشار داره میاد بهم😞شما بودین میرفتین سرکار؟

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

واسه آینده خودت خوبه حتنا برو سر کار.شاید از کارت خوششون اومد زودتر استخدامت کردن

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میرفتم واقعا درک نمیکنم تو این بیکاری و گوشی دست گرفتنا چرا اصرار به بیکاری دارین :/

من اصرار ب بیکاری ندارم سه ماه بدون حقوق برم سرکار ؟؟؟وقتی بعدش نمیخوام برم دیگه سرکار چ فایده؟؟؟ب جای اون میرم باشگاه کلاس

کارش بیگاریه. کارآموزی نهایت یک ماهه مگه دور از جون مشکل ذهنی دازی که سه ماه کارآموز باشی

ادم هرچی باشه سریع یادمیگیره

ولی طوری رفتار کن که کسی برات تعیین تکلیف نکنه، شاید الان نخای بری سرکار شاید بعدا بخای

She is everything I ever wanted.... 
واسه آینده خودت خوبه حتنا برو سر کار.شاید از کارت خوششون اومد زودتر استخدامت کردن

نه کارش جوریه ک حتما باید 3 ماه بدون حقوق باشی .من ک میدونم بعد اون سه ماهم وقت نمیکنم باید بیفتم دنبال کارای ازدواجم بعدشم ک قرار نیست برم سرکار 

کارش بیگاریه. کارآموزی نهایت یک ماهه مگه دور از جون مشکل ذهنی دازی که سه ماه کارآموز باشی ادم هرچی ...

من کلا از سرکار خوشم نمیاد نامزدمو گفته نیازی نیست بری خودتو خسته کنی 

باز اگه ی چیزی بود من به دانسته هام اضافه میشد و تجربه کسب میکردم ی چیزی همین امروز رفتم همین امروزم کارو یاد گرفتم خودش بهم گف کارو یاد گرفتی کار به این سادگی سه ماه کاراموزی میخواد؟

من کلا از سرکار خوشم نمیاد نامزدمو گفته نیازی نیست بری خودتو خسته کنی  باز اگه ی چیزی بود من ب ...

منم بودم نمیرفتم‌ تاجایی که من اطلاع دارم مشاغلی که مدت  زیادی کارآموزی دارن از ماه دوم حقوق یک سوم‌میدن . به احتمال زیاد یکی رو میخان بدون پول کارارو بکنه از اخرم عذر میارن و اخراج

She is everything I ever wanted.... 
به جای کار برو باشگاه سه ماه مفتی کار کنی وقتی نمیخوای سرکار بری؟ نمیدونم‌  ولی خودت نگاه کن ...

دقیقا مشکل منم همینه ک اولا من خواسم دوباره باشگاه برم چون دوره ام ت نشده بود حالا بخاطر سرکاره نرفتم منتظر بودیم الان میگه سه ماه باید بری کار اموزی مامانمو بابام دست ب دست هم دادن هرچی میخوان میگن بهم انگار ادم خریدن براشون باااید کار کنه

منم بودم نمیرفتم‌ تاجایی که من اطلاع دارم مشاغلی که مدت  زیادی کارآموزی دارن از ماه دوم حقوق یک ...

حالا اگه کاررو من پیدا کرده بودم بابام پاشو میکرد تو ی کفش ک نععع الان نمیدونم چ گیری داده باید بری بعد کارشم ی جورایی دوشغلس ی روز هفته رو باید ی جای دیگه برم ی کار دیگه کنم😐

دقیقا مشکل منم همینه ک اولا من خواسم دوباره باشگاه برم چون دوره ام ت نشده بود حالا بخاطر سرکاره نرفت ...

با خود صاحبکار صحبت کن گلم

با آرامش بگو دوست داشتم‌باهاتون همکاری کنم ولی بخاطر کارای عروسیم وقت نمیکنم

عذرخواهی کن و تمام

قرار نیست دیگران برات تصمیم‌گیری کنن گلم

شما یه فرد مستقلی

من تجربه یکی از دوستامو بهت میگم شاید بعدش بتونی تصمیم بگیری این دوست ما مجبور بود بره سرکار یکم قسط و اینا داشتن یه حقوق جواب نمیداد یه جا رفت فرمو اینا پرکرد بعد یه ماه بهش زنگ زدن بیا بهش گفتن سه ماه کاراموزی از ماه سومم هفتصد حقوق اینم دیگه به امیدی رفت یه سرایدارم داشتن به دوستم گفته بود ایناکارشون همینه همیشه یکیو میارن سه ماه ببخشید حمالی بعدم عذرشو میخان حالااین دوست ما فک میکنه سرایداره الکی میگه اقا این بیچاره جای سه ماه پنج ماه رفت سرکار از روزی دوازده ساعت کارررر سخت هرتوهینیم بهش میکردن اخرم دوروز مرخصی گرفت بخاطر فشارکارمریض شد بعددوروزرفت دید یکی روگذاشتن جاش یه قرونم بهش ندادن حتی جمعه ها و تعطیلات رسمی حتی عاشورا سرکاربود طفلی. حالاخوددانی