2777
2789
عنوان

احمق بی شعور

44 بازدید | 20 پست

بی فکر بی عرضه.. میخاستیم خونه عوض کنیم طرف اشنا دراومد مستاجرشم اشنا ماهم خونه رومیخاستیم صاحب خونه کف ۱۰۰تومن بزنید براوستاحر ک اونا بتونن برن..شوهرمم اوکی داده من نذاشتم.گفتم اول قرارداد بعد پول.

دیکه بعدش یه سری ماجرا پیش اومد..طولانیه اصلش این بود کگفتم..به شوهرم میکم چرا سادکیمیکنی طرف بدون یرار داد پولش بدی ..میکه زشته ما همه اشناییمفرارنمیکنه ک..ادم خوبین..گفتم باشن..۱۳ساله مستاحریم کجا قبل قرارداد پول دادیم این دومین بار باشه..حالا ک به صاحب خونه گفتیم انقدر گفته ک ما اشناییم فلانه عیبه من بخاطر خودتون گفتم قرارداد نمیخاد من به شما اعتماد دارم شما منو قبول ندارید و فلان..اصلا طرف خیلیم ادم خوبیه ولی چرا قرارداد نه؟؟

حالا شوهرم ناراحته..ک من خجالت زده کردی گفتی قرارداد بنویس..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوب کاری کردی اون آدم هم اگه اندکی درک داشته باشه ناراحت نمیشه

برای تکمیل جهزیه ام دعا کنید لطفا😘🌹دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

خوب کاری کردی اون آدم هم اگه اندکی درک داشته باشه ناراحت نمیشه

براشوعرم خیلی چیز اومده..ک اره کا اشناییم این حرفارونداریم..اله بله فلانه...

شوهرمنم میکه زشته من این بنده خدا رو از بچگی میشناسم..خودش سخت نکرفته ماداریم پیازداغشو زیاد مسکنیم...

دعواکردیم امروز

براشوعرم خیلی چیز اومده..ک اره کا اشناییم این حرفارونداریم..اله بله فلانه...شوهرمنم میکه زشته من این ...

سعی کن با همسرت دعوا نکنی

بگو من اگه حرفی میزنم بخاطر زندگیمونه وگرنه من که بد تو رو نمیخوام

برای تکمیل جهزیه ام دعا کنید لطفا😘🌹دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

سعی کن با همسرت دعوا نکنی بگو من اگه حرفی میزنم بخاطر زندگیمونه وگرنه من که بد تو رو نمیخوام

اخه کفریممیکنه...همون اول به زبون خوش کفتم بگو اول قرارداد میکه ن زشته😐

بعدم از خجالت گوشی شوخاموش میکرد کسی بش زنگنزنه..ک چرا پول نزدی..گفتم زنگ بزن مثمرد بگو قبل قرارداد پول نمیزنم..عرضه نکزد بگه

میکفرو حساب اشنایی اینا نیاز نیس..بعد بدون قرارداد میکف ۱۰۰بدید این مستاجر ک بره.

مضخرف گفته، من دختر خاله ام خونه مامانشو اجاره کرده بازم قرارداد نوشتن وقتی این قانونه یعنی چی چون آشنایی ننویسیم همچین اشتباهی رو نکنیدا تو ملک و اینا خیلی کلاه برداری هست
قرارداد که یچیز عادیه اگه آشناتونه که نباید بدش میومد از این حرف که قرارداد بنویس میگفتم چشم مینویسم

اخه کفریممیکنه...همون اول به زبون خوش کفتم بگو اول قرارداد میکه ن زشته😐بعدم از خجالت گوشی شوخاموش م ...

ولش کن گلم حالا اگه بزنه هم رسید هست

هست اماممکنه رهنوببره بالاتر خب.ازکجا بیاریم بدیم..همینحوری میکه ۱۰چتومن بیشتر رهن بدین..هرچند بنده ...

میخواید اجاره کنید یا بخرید؟

والا حق داری اعتماد نکنی🤕