2777
2789
عنوان

همسایه مزاحم

142 بازدید | 5 پست

دوستان همسایه ما چند روز پیش با شوهرم بحثشون شد و بعد اون همسایه زنگ زد پلیس و بعد خودش اومد ک شوهرم و صدا بزنه بیاد بیرون تند تند زنگ خونه رو میزد و با پا محکم میکوبید ب در و فحش میداد الان بابت این کارش من میتونم شکایت کنم فایده ایی داره اینم بگم ک ساعت ۱۲ و نیم شب اینکارا رو میکرد بچه هام خواب بودن بیدار شدن

یافتن شادمانی در درونمان آسان نیست و یافتن آن در جایی دیگر ممکن نیست
خوب قطعا شماهم کاری کردین حرصش دادین یک طرفه نمیشه بریم به قاضی

من بابت اینکه اومده در خونه اون وقت شب داد و بیداد میکنه در میکوبه راهنمایی خواستم در ضمن اون آدم وسیله شوهرم ک تو پارکینگ بوده رو برداشته بعد میزنه زیرش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارزش شکایت ندارهخدا جوابشو میده.اون اشتباه کرده و ظلم کرده.

اون ول کن نیست تازه به بقيه هم گفته بیان از ما شکایت کنن ک همسایه ها گفتن چرا اینکارو کنیم و ...

ما طبقه آخرین ی چند تا تیکه وسیله تو راه پله داریم امروز دیدم داره فیلم میگیره بعد فقط ما اونجا وسیله نداریم دو تا همسایه دیگه مم وسیله گذاشتن

اون ول کن نیست تازه به بقيه هم گفته بیان از ما شکایت کنن ک همسایه ها گفتن چرا اینکارو کنیم و ...ما ط ...

نترس عزیزم

خدا با شماست.

جوری جوابشو میده که فقط براش پول خرج کردن می مونه.به هیچ جا نمیرسه.شما شکایت نکن.از کاراشم نترس.به هیچ جا نمیرسه که هیچ متضرر هم میشه