2777
2789
عنوان

مهاجرت بیاین

75 بازدید | 12 پست

لطفا کمکم کنین و راهنماییم کنین

خیلی دوست دارم از طریق اوسبیلدونگ برم آلمان و 16 سالمه و خانواده یکم سخت گیری دارم و میترسم اگه بشه اونا نزارن من برم و مانع بشن و نمیدونم چه رشته ای خوبه میشه کسایی راجب رشته و یا غیره اطلاع بیشتری دارند کمکم کنن ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست دارم برم پیش خالم اون ور و از طریق اوسبیلدونگ و اینکه زودتر هم وارد بازار کار بشم

اوسبیلدونگ برای کساییه که سنشون بالاست و تحصیلات ندارن

درآمدش هم زیاد نیست

مرد ستیز نیستم چرا که مدتهاست مردی در خور ستیز ندیده ام

عزیرم من خودمم قصدم مهاجرته ولی فک کردم منظورت از الانه که بری

نه عزیزم در کل گفتم چون از الان استرسش رو دارم که نکنه همه چی آماده بشه و نزارن چون متاسفانه خانواده من سخت گیری و رفتم یه دختر تنها به کشور دیگه رو عیب میدونن:)

اوسبیلدونگ برای کساییه که سنشون بالاست و تحصیلات ندارن درآمدش هم زیاد نیست

شما چی رو پیشنهاد میکنین؟ که بشه راحت رفت اونور؟

اینستا یکم تحقیق کردم و دیدم خانومای ۲۰ الی ۲۲ با رشته پرستاری از طریق اوسبیلدونگ رفتم آلمان

نه عزیزم در کل گفتم چون از الان استرسش رو دارم که نکنه همه چی آماده بشه و نزارن چون متاسفانه خانواده ...

نه اگر واقعا به فکر آینده هستن خودشون اولین نفر حتی اقدام میکنن

A cat lover🐾

دوست دارم برم پیش خالم اون ور و از طریق اوسبیلدونگ و اینکه زودتر هم وارد بازار کار بشم

آلمانی بلدی؟

آلمانیها خیلی با انگلیسی اوکی نیستن.

دوستم علیرغم متخصص بودن به فنا رفت تا کار گیرش اومد

آلمانی بلدی؟آلمانیها خیلی با انگلیسی اوکی نیستن.دوستم علیرغم متخصص بودن به فنا رفت تا کار گیرش اومد

نه باید مدرک b2 داشته باشی تابستون میخوام کلاسشو شروع کنم از طریق اوسبیلدونگ رفتن؟