2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

60 بازدید | 19 پست

یه خانم و آقا همو دوست دارن ولی خواهراشون هنوز ازدواج نکردن به نظرتون خانواده پسر بره خواستگاری دختر چی میشه چون خانواده دختر مذهبین

الانا بده این کار؟

😐😐😐😐نه

متاهل - مامان پسر شيطون چشم سبز - تورک - عاشق چاي و موزيک و خريد و سلامتي - آدم هاي خوب رد نور از خودشان به جا مي گذارند - در قلبم جايي هست که هيچ وقت ترک نمي شود؛ ايران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر ۱۸ سالشه پسر ۲۱ و هم پسر هم دختر خواهر بزرگ دارن که ازدواج نکرده بده این دوتا ازدواج گنن

نه چه بدی

مگه عهد دقیانوسه

اینا چه ربطی به اونا دارن

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

نه چه بدی مگه عهد دقیانوسه اینا چه ربطی به اونا دارن

والا خانواده هاشون مخالفن میگن اول خواهرا بعد

خواهر دختر ۲۱ سالشه ولی خواهر پسر بیست و هفت دوتاشون ازدواج نکردن والا نمیدونم

نه چه بدی مگه عهد دقیانوسه اینا چه ربطی به اونا دارن

والا خانواده هاشون مخالفن میگن اول خواهرا بعد

خواهر دختر ۲۱ سالشه ولی خواهر پسر بیست و هفت دوتاشون ازدواج نکردن

والا خانواده هاشون مخالفن میگن اول خواهرا بعد خواهر دختر ۲۱ سالشه ولی خواهر پسر بیست و هفت دوتاشون ا ...

موضوع مهمی نیست

شاید اونا تا ده سال دیگه ازدواج نکنن

نباید بقیه پاسوز اونا بشن

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

اخه خواهر دوتاشون گفتن بمیری هم نمیزارم به هم برسید اول ما بعد شما

عجب 😂😂😂

خندم گرفت ببخش

نمیدونم والا بهم نرسن بهتره با وجود این خواهرا فردا روزی به مشکل میخورن