2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این فاسد شدن یه چیز طبیعی هست . باید گوجه ای که با دستگاه آبش را گرفتید ، تازه داخل قابلمه بجوشونید . بعد از جوشوندن از قابلمه در بیارید و بریزید داخل سینی و سینی را بزارید جلوی آفتاب، تا خوب آب گوجه گرفته بشه . اگه گوجه کمی آب داشته باش ، وقتی داخل شیشه میریزید بعد از گذشت چند روز کامل خراب میشه رب شما

در ضمن موقعی که در قابلمه میجوشونید باید به حدی بجوشه که اصطلاحا آبگوجه داخل قابلمه، تموم بشه حدودی و خود گوجه به پیرون بپاشه وقتی به این حد رسید خاموشش کنید و بزارید سرد بشه و بریزید داخل یه سینی بزرگ و بزارید رو به روی آفتاب با گرمای خورشید باعث خشک شدن اب باقیمانده گدجه بشه

ما رب رو کامل تف میدیم بعدم که آبش حسابی کشیده شد کنسروی میکنیم

کنسروی یعنی میریزید داخل شیشه و بعد یشه ها را بر عکس داخل قابل اب میگذارید و قابلمه را روی گاز میزارید تا ابش بجوشه . اصطلاحا به این کار میگن کنسروی .

ولی ما به اون روش که گفتم ، رب را اول داخل قابلمه و بعد نهایت داخل سینی روحی میزاریم و وقتی کامل اب گوجه تمام شد داخل شیشه میریزیم و دیگه میزاریم داخل زیر زمین .این رب شاید تا ۵ سال هم خراب نشه .چون آبی نداره که باعث خراب شدنش بشه

البته ما هر سال رب درست میکنیم ، چون مصرفمون بالاست . ولی امسال گوجه اصفهان زود تموم شد و فقط الان گوجه شیراز اینجا هست . البته خدا برکت به همین گوجه شیراز بده . ولی ما فقط گوجه اصفهان را استفاده میکنیم

کنسروی یعنی میریزید داخل شیشه و بعد یشه ها را بر عکس داخل قابل اب میگذارید و قابلمه را روی گاز میزار ...

اره فقط بعضیا داخل اب نمیزارن

من شیشه رو راسته میزارم داخل اب یه ربع میجوشه بعد برعکس میزارم کنار تا ۲۴ ساعت بعدم میزارم انباری

اره فقط بعضیا داخل اب نمیزارنمن شیشه رو راسته میزارم داخل اب یه ربع میجوشه بعد برعکس میزارم کنار تا ...

کنسروی هم دیدم ، ولی خود ما اینجوری درست نکردیم . ادم هر جوری از پدر و مادرش یاد گرفته ، همون جوری هم درست میکنه